Sanal dünya insanları yalnızlaştırıyor, sağlıksızlaştırı yormu?

• Kullanılan toplam oy
    112

emkgks

New member
Reaction score
0
Bence yalnızlaştırıyor, önceden herhangi bir işimizi halletmek için dışarı çıkıp iletişimin tüm nimetlerinden yararlanıyorduk..fakat bu dünya tüm işlerimizi oturduğumuz yerden yapmamıza olanak sağladığı gibi hiçbir kimseye ihtiyaç duymadan yaşıyor ve git gide çaktırmadan yalnızlaşıyoruz..Bence bu dünyadan da yararlanmalı ama unutmamalı ki vücut her zaman tembelliğe kolay alışır ve sonucu da sağlıksızlaşma hem fiziki hemde fikir olarak...Tek yapmamız gereken denge
görüşlerinizi bekliyorum...:victory

konu da anket seçenekLeri yok
ekLersen konun hem açık kaLır hem de amacına uLaşmış oLur

şu anda bile öyle dalmışım sanala..

EVET

çoğunluk aynı mantıklı fikirde ve sağlıksızlaştırdığını düşünenler çok..fakat öyle düşünmeyenler de nedenlerini yazarlarsa neden öyle düüşndüklerini öğrenme fırsatımız olur...

kesinlikle - yönde bi etkisi var duruma göre olması farketmez adı üstünde sanal ...

yerinde ve zamanında kullanırsak her şey güzeldir ve herşey faydalıdır...
nacizane benim görüşüm budur...

arkadaslarımı cok az gorur oldum bu sanal dunya yuzunden evet dedım bende yalnızlastırıyor

evet sağlıksızlaştırıyor diyenler % 65 ile çoğunlukda

duruma göre değişir

aşırıya kaçmadığın sürece sorun olmaz ama

sanal dünyada kendin olmazsan eğer elbette yalnızlaşırsın....ama kendin olursan kendin gibi dostlar edinirsin dünyanın her yerinden dostların olur yüz yüze görüştüğün.

aklın yolu birdir...evet sağlıksızlaştırıyor diyenler çoğunlukta...bunun kendin olmakla ilgisi yok...bunun davranış ve alışkanlıklar ve dolayısı ile kişilik ile alakalı...

kişiden kişiye kullanım amacına göre değişir diye düşünüyorum

Geri