Sana göre "kötü kız" kimdir ?

Sana göre "kötü kız" kimdir ?

• Kullanılan toplam oy
    183
kendini evrimleşmiş içgüdülerine bırakmış kızdır..

ßarLar OLayında YanLı$ AnLa$ıLmaLar OLaßiLir.. Tanıdığım MükemmeL KızLar Var ßar ßar DoLa$an..

ALköL Her $eyin iLacıdır :)

Kötülük kavramıyla eleştireceksek kız erkek diye ayıramayız..bence o yüzden diğeri işaretledim..Kötü kız gönlünde kötülük olandır..Davranıslarının baska insanları üzebilecegini düsünmeden hareket eden,kendini geliştirmek yerine erkeklerde günlük heveslerini kovalayan kızdır..Çok uzun bi yazı yazılabilir bunun üstüne ama topic birazda eğlence amaclı sanırım..O yüzden bu kadar yeter.
Bu arada tikky ve emo diye ayırdıgımız grup gercekten rahatsız edici ama kötü diyemem herhalde bi kötülüklerini görmedim,özgürler sonuçta

Ben hepsini sewer ayrı ayrı ilgi gösteririrm!

O bar senin bu bar benim doLanan kız

aLkoL aLışkanLığı oLan kız

Hergün biriyLe çıkan kız

Hergun Biriyle Cikan Kiz :)

Bence kötü kız yok.Aptal erkek var.Maalesef bizi her defasında kandırmayı başarıyorlar.Aslında tüm kötü lakapları biz erkekler haketmiyormuyuz???

o senin düşüncen ayrıca kandırılma hususuna gelince kandırılmış olabilirsin ve bundan "ben" olarak bahsetmen gerekir "biz" değil

bence en tehlikelisi alkol alışkanlığı olan kızdır korkacaksın öyle kızdan eger senin kız arkadaşınsa tabi değilse sorun yok :)

zaten kızların karşı koyma ihtimalleri çok azalıyor uygun bir ortamda başbaşa kalınca alkol olunca işin içinde bu durum çok daha kolaylaşıyor erkekler adına ama kızlar için sonu çogu zaman sonu faciayla sonuçlanıyor ilk zamanlar için sonra da sanırım ha 1 olmuş ha 50 omuş fark etmiyor belki alkolik olmalarında biz erkeklerinde biraz payı vardır :)

Her gün başka bir erkeği kandırabileceğini sanan MoronLar.
Hatta bunLar bir devLet kurmuşLar Moronistan diye :)
GeneLde erkekLerin çokca buLunduğu yerlerde oLurlar.

Geri