Samuray kılıçlı Gökçek'e 17 ay hapis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
أĸяα' Alıntı:
asLında bu konuya yazmayacaktım ama HARAMİ bunLarı iyi niyetinLe yazmış oLduğunu düşündüğüm için cevaplamak istedim..Yoksa biryerLerden tanıdık ta geLdi asLında..

iLk oLarak forumu fazLa takip etmediğinden bunLarı yazdığını düşünüyorum diğer tarafLı oLursa tarafLı baktığını düşünmek zorunda kaLırım
Eğer iyi diLekLerinse bunLar takdir etmek gerek ama kişinin özeL mesajında daha hoş dururdu bence..
Ve son oLarak ta özeLLikLe DayWalkerr ve sonrasında ispik ve texasda o saz ekibinin içindedirLer benLe birLikte hasbihaLimiz sağLamdır..

allper o hh moLLası ishynummudur benmiyim çözemedim ama
o sonradan ekLediğin ana baba kısmını ordan kaLdır
sonra kıLıçLa baş başa kaL!

ikra alakan olmadığı halde her posta girmene bir anlam veremiyorum. buda insanda acaba konuya taraflımı bakıyor sorusunu uyandırıyor

DayWalker, texas ve ispik kesinlikle o saz ekibinin içinde değiller. ben saldırgan ve hakaret içeren postlar yazanları o saz ekibinden görüyorum. keşke hepsi texas, Day ve ispik gibi hoş görülü olabilseler. yorumlarının geneli mantık çerçevesinde olabilse.

ayrıca forumu çok iyi takip ettiğime emin olabilirsin aksini düşünmenden taraflı baktığın sonucu çıkabilirmi acaba ?

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=195494&highlight=blackarmy

link teki posta girip daywalker'in texas'ın ve benim yazdığım postlara bakmanı rica ediyorum. biz bu şekilde birlik beraberlik mesajları verme peşindeydik. ozamanlarda çatlak sesler çıkıyordu bir ikitane ama fazla önemsenmiyordu. bide şimdiye bak ortalık gerginlikten ve tartışmadan geçilmiyor. ben bunları tek taraflı söylemiyorum. elbette her iki tarfında hatası çok. ben bu tarz konulara yorum yapmamayı tercih ederdim hep görmezden gelip dikkate almazdım. ama son zamanlardaki postlar öyle tarik ediciki cevap vermemek elde değil.

neyse bende senin bunu iyi niyetle yazdığını düşünüyorum =)
ve iyi niyetini göster lütfen ismini zikretmediğim bir postta bana karşı yorum yapma hiç faydası olmuyor. zira tartışmaya devet gibi bişey oluyor =)

NoMaD1978' Alıntı:
üslüptan bahseden arkadaşlar
hemen bir altındaki msj içinde bir uyarı
yazısı yazarlarmı dersiniz :)

evet yazarım

allper o takındığın uslup hiçde hoş değil. bence hemen özür dile.

nomad bunu bütün samimiyetimle yazdığıma emin olabilirsin. ;)

allper kardeşim o cümle hiç hoş olmadı,
senden ricam msjını editlemen,
arkadaşlar ortamı germeden yazalım
saygılarımla

tartışmaya davet etmekLe aLakası yok
saz ekibi dediğin için konuya girmiş buLundum..
ve bu konuda ne seni ne başkasını gerecek bir mesaj yazmadım o sebepten dedikLerinin hiç birisine aLınmadım
ve sen de iyi niyet göstereceksin madem bunu her posta girmeden geneLLemesini yapmadan göster..
Saz ekibi moLLa gibi yakıştırmaLar yapıLınca konunun iki muhattabı varsa biride benim..
aLakam varmış değiL mi?
eyvaLLah ben iyi niyetini aLdım sende aLdıysan iLerisine gerek yok..

Birbirinizle olan diyaloglarınızı pm ile yapın,
Konuyla uzaktan yakından ilgisi yok konustuklarınızın bu nedenle konuda kapanmıştır,
okunur halde kalması yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri