Samsung Vga Kablo Sorunum Var SyncMaster 793s

• Konbuyu başlatan SqooK^
  • Başlangıç tarihi
S

SqooK^

Guest
kablonun ıcındekı tellerden bır kacı kırıldı sanırsam mavı sarı kırmızı beyaz da cok fazla sıkıntım var bu tellerı nasıl yapabılırım ama :S anlamadıgım bısey var tam vga ucu var ya ekran kartına taktıgımız kısmı orda yuvarlak top gıbı bısey var olay orda orayı nasıl acıcaz nasıl yapıcaz bılen bırı varsa veya bu kabloyu degıstırebılırmıyız

beyler yardımlarınızı beklıyorum !! :S

kardeş bence hiç uğraşma çünkü o kablonun düzelebileceğini sanmıyorum, düzelse dahi ilerde yine sorun çıkaracaktır. yeni bir tane almanı öneririm fazla pahalı birşey değil zaten ;)

biliyorum ama kablo :D degıstıremıyom sorun orda :S arka monıtor gırıs normal kablo gırısı yanı prızın kablosu gıbı dusun cıkan kısmı kablo gırn kısmı prıze baglanıyor dırek yanı yoksa 50 kere almıstım :S

o kablo ince elektro kaynak gerektiren ve renk kod una göre icerden yapilan, basit bir kablo baglantisi degildir, yanlis baglanti güc degerleri bu islem sirasinda kisa devre gibi vb grafik kartini yakacakdir, tavsiyem yeni bir monitor almaniz,
en ideal cözüm sizin icin bence tft-veya crt - lcd..vb gibi seceneklerden sizin icin en ekonomik olan kullanimis olan vs tercihde yeni birkarar vermek hayirli olacakdir, en iyi dileklerimle hayirli forumlar kolay gelsin,

Geri