samsung telefonlar icin, sesi artırma kodları

arkadaşlar bana acil samsung B130 ses kodları lazım karşı tarafın sesini çok az duyuyorum acill lütfen bilen arkadaşlar acillllllllll duymuyorum ses az geliyo giriyorum ne yapcağımı bilmiyorum acccciiiiilllllllllllll lütfen arkadaşlar

samsung b130 ses yükseltme lazım bana karşı tarafın sesini çok az duyuyorum yardım edin en acilen lütfen beyler

bende d 600 kullanıyorum bugün aniden sınırlı servis yazısı cıktı telefonla arama yapamıyorum 3 sim var denedim hiçbiri çalısmıyor ama acil arama yapabiliyor..formatladım fayda etmedi telefoncuya vermek istemiyorum parça çalıyolar işe yaramaz... garantisi de doldu. ne yapmama lazım..

arkadaşlar samsung D500 ün ayarlarını bilen varmı

samsung d880 ses problemi çözülmüştür samsung d880 mp3,zil, kulaklık ve hoparlör sesi normal bir telefonun çıkması gerektiği kadar artırılmışdır ikinci hattın boğuk sesi kısmen giderilmiş ve sesi artmışdır. ilgilenenler http://samsungd880.blogspot.com sitesinde detaylı videolu anlatım yapılmıştır.videoda gösterilen değerler haricinde
değer girmeyin.sitede yayınlanan videodaki değerleri uygulayıp uygulamama tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

u900 için sesi yükselten kodları varmı acaba??

Sağol kardeşim allah senden razı olsun

eline saglık cok isime yaradı................

kardeş sabahleyin d500 için ses artırımı yaptım gerçektende fark etti kulaktıktan ses gelmiyordu artık sorun yok

sakın almayın kardeşim

samsung E250var..lanet olsun aldığım güne..:( ne ses duyuluo..ne de salona geçince karşı tarafın konuştuğu duyulmuyo :(ses kesik kesik.. ses yükselince mic patlarmış..o yüzden dokunmuyoruz:sneaky2:

samsung E250var..lanet olsun aldığım güne..:( ne ses duyuluo..ne de salona geçince karşı tarafın konuştuğu duyulmuyo :(ses kesik kesik.. ses yükselince mic patlarmış..o yüzden dokunmuyoruz:sneaky2:

patlama rıski oldugnu soyluolar ama telefoncu kuzenım var bunu cok kısıye yaptık sımdıye kadar soruna raslamadk.

E-250 icin aynı sekilde kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
ordan "ses ayarları" na girin daha sonraaaaaa

NORMAL
---------------------
KULAKLIK KAZANCI : 4
AHİZESİZ KAZANCI : 9
KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)
---------------------------
KULAKLIK KAZANCI : 15
AHİZESİZ KAZANCI : 15
KAYDET DE

KULAKLIK
KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
KULAKLIK KAZANCI : 9
KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
KULAKLIK KAZANCI : 3
KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ
KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
KULAKLIK KAZANCI : 12
AHİZESİZ KAZANCI : 14
KAYDET DE

IIS NORMAL
KAYDET DE

IIS KULAKLIK
KAYDET DE

IIS NORMAL2
KAYDET DE

IIS HEADSET2
KAYDET DE

Bu AyarLarı Yaptıkdan Sonra TeLefon'ununuzun Sesi Eskisine Göre %100 artıyor... -[Eksi Yönü] Sesi cok actınızmı boğuLuyor we cızırtıLı cıkıyor...

arkadaşım E250 de çalışmayan numara olabiliyor şu *#8999*8378# numara onun yerine bazı e250 lerde şu şifre geçerli oluyor mese la bnmtelefonumda öle şifre şu *#0206*8378# olabiliyor

IIS NORMAL
KAYDET DE

IIS KULAKLIK
KAYDET DE

IIS NORMAL2
KAYDET DE

IIS HEADSET2
KAYDET DE

e250i lerde bunlar görünmüyor? e250i için ses yükseltme nasıl yapabilirim?

Geri