Samsung D900İ Şebeke Sorunu

BurBer10

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar :

Bi tane D900i cep telefonum var..Daha 2 gün öncesine kadar tıkır tıkır çalışıyordu.Birden baktığımda Şebeke yok yazıyor. Başka hatta taksam hep aynı sorun Ama telefon çekiyor aslında yukardaki çizgiler full bana bi yol gösterseniz ?

Şimdiden Teşekkürler...

Cevap yokmu arkadaşlar çok acil lütfen !

4 Konture 24 Saat Konusun !! Bu Vodofone Ve Turkcell İn Birlikte Yaptığı Bir Kampanyadır Bu. 2001 Tarihinde Yaptığı Ama Henuz Kapanmamıstı Bu Kampanya.
BIG 845364 Yaz. 6600 Sms Gonderin Ve O Gun 24 Saat Bedava Arkadaslarınızla Ailenizle Akrabanızla Konusun Doya Doya. Mesela Gece Saat 22.00 De Yaparsanız. Sabah 10.00 Da Biter. Sadece 4 Konture.

Kampanyayı Bız Yaptık Konusmayı Da Siz Yapın Artık !!!

4 Konture 24 Saat Konusun !! Bu Vodofone Ve Turkcell İn Birlikte Yaptığı Bir Kampanyadır Bu. 2001 Tarihinde Yaptığı Ama Henuz Kapanmamıstı Bu Kampanya.
BIG 845364 Yaz. 6600 Sms Gonderin Ve O Gun 24 Saat Bedava Arkadaslarınızla Ailenizle Akrabanızla Konusun Doya Doya. Mesela Gece Saat 22.00 De Yaparsanız. Sabah 10.00 Da Biter. Sadece 4 Konture.

Kampanyayı Bız Yaptık Konusmayı Da Siz Yapın Artık !!!

kardeşim bilsem yardım ederdim...zamparamısın nesin konu açmayı cevap yazmayı bırak

Geri