sametran çeviri programı sorunu yardım

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sametran programının heriki sürümünüde indirip kurdum crack dosyalarını çalışitırıp programı çalıştırınca resimdeki gibi bir hata veriyor hem v1.04 hemde v1.05 versiyonlarında denedim sonuç aynı birden bire çalışmamaya başladı crsck dosyalarının süresimi bitti nedir? Bu konuda yardım edebilecek varmı arkadaşlar veya çalışan bir sametran pro verebilecek .

w15pi0.jpg

programın full sürümünü aradım fakat bulamadım.

SameTran Demo 1.03;

SameTran Demo Download - İndir > Gezginler

kullandığın crack büyük ihtimalle işe yaramıyordur.şimdilik demosuyla yetinmek zorundasın.satın al demiyorum çünkü programın fiyatı biraz uçuk.

Teşşekkürler dostum ilgin içinde bende v1.04 vede v1.05 versiyonları mevcut zaten kullanırsam demo olarak bunları kullanırım.İşin ilginç yanı nette dolaşan topu topu bu proyla ilgili 3-4 link var hepsinde aynı crack fakat crackı çalıştırınca ful olması gerekirken resimdeki hatayı veriyor bana bunun fulu veya full yapan patck,serial,crack vs.. lazım ilgin için yinede teşekkürler karizma dostum.

Açıklama

Arkadaşlar sametran programının heriki sürümünüde indirip kurdum crack dosyalarını çalışitırıp programı çalıştırınca resimdeki gibi bir hata veriyor hem v1.04 hemde v1.05 versiyonlarında denedim sonuç aynı birden bire çalışmamaya başladı crsck dosyalarının süresimi bitti nedir? Bu konuda yardım edebilecek varmı arkadaşlar veya çalışan bir sametran pro verebilecek .

w15pi0.jpg

Sevgili Teknisyen4;
Bu hata iletisini ilk alan bir tek siz değilsiniz. Şu ana kadar böyle bir konuya neden cevap yazılmamış anlamadım.
Ben bu konuyu okudum ve

Same Demo ingilizceden Türkçe'ye çeviri yazılımına ait Crack dosyası 31.12.2009 Tarihi itibariyle görevini çok başarılı bir şekilde tamamlamış ve askıya alınmıştır...

Şu ana Kadar gördüğüm en mükemmel ve en güzel ingilizceden Türkçe'ye çeviri yazılımı desek az bile söylemiş oluruz...

hepimize geçmiş olsun....

Bu yazlımı sorunsuz kullanmaya devam etmeniz için bilgisayarınıza sıfırdan bir format ve ayrıca format atmadan önce BIOS Tarihini 01.01.2009 Tarihli yapıp kaydederseniz tam bir sene boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz...

Sevgili Teknisyen4;
Bu hata iletisini ilk alan bir tek siz değilsiniz. Şu ana kadar böyle bir konuya neden cevap yazılmamış anlamadım.
Ben bu konuyu okudum ve

Same Demo ingilizceden Türkçe'ye çeviri yazılımına ait Crack dosyası 31.12.2009 Tarihi itibariyle görevini çok başarılı bir şekilde tamamlamış ve askıya alınmıştır...

Şu ana Kadar gördüğüm en mükemmel ve en güzel ingilizceden Türkçe'ye çeviri yazılımı desek az bile söylemiş oluruz...

hepimize geçmiş olsun....

Bu yazlımı sorunsuz kullanmaya devam etmeniz için bilgisayarınıza sıfırdan bir format ve ayrıca format atmadan önce BIOS Tarihini 01.01.2009 Tarihli yapıp kaydederseniz tam bir sene boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz...

Teşekkür ederim başka yerden full v.1.05 versiyonunu ful buldum onu kullanıyorum pro hakkındaki yorumlarınada katılıyorum teşekkürler.

arkadasım buldysan linkk verseydin keske de bizde yararlansaydık herkes işi bitene kadar kullanıo forumu bi yardımcı olayım demek yok :'(

Bu site açılmıyor...Lütfen linki yenileyin...

sametech çeviri prog ile sametran aynı mı. onda da versiyon 1.05

Geri