salı sallanır mı?

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
eğer bu kupon tutarsa sarı sallanır arkadaşlar...iddaanın önünden geçerken şeytanın dürtmesi sonucu yolumu çevirip 10 dk da yaptığım iddaa kuponum..:durdurunyayınlıyorum belki tutar..:durdurun:clap:biggrin

112 AL1 E.COTTBUS STUTTGART-----2---1.75

123 İNCL NORWICH STOKE----1-----2.20

126 İNCL SOUTHAMPTON LEICESTER-----1----2.00

132 İN1 CREWE PORT VALE----1-----1.70

141 İN1 OLDHAM BOURNEMOUTH-----1------1.60

116 İNCL BRISTOL CITY WATFORD------üst---1.75

165 İK1 DUNDEE LIVINGSTON------1------1.50

211 İK1 PARTICK THISTLE STIRLING ALBION--1--1.50

213 ŞMP INTER LIVERPOOL-----1---1.60

KUPON 9 MAÇ OLUP TOPLAM ORAN: 131.9 YETELEDİR...

hadi oynuyorum bakalım yatarsa seni camdan sallıcam ama tamam mı ehehehhe:D

Moralini bozmak gibi olmasın ama...İnterle ilgili son haberlerden bri =)

Inter'ın kadrosunda Defans oyuncularından Marco Materazzi ilk maçta görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle cezalı ,Walter Samuel ve Ivan Cordoba'nın ise dizlerindeki problemler nedeniyle büyük bir ihtimalle sezonu kapatmış olmaları nedeni ile forma giyemeyecekler.
Cristian Chivu'nun omzundaki sakatlıgı nedeniyle oynayıp oynamayacagı belirsiz durumda.Aynı zamanda Crespo'nun oynayıp oynamayacagıda mac saatinde belli olacak.2 Haftadır oynamayan ibrahimoviç ise forma giyebilecek duruma geldi...​

Kardeşlerim İngiltere Alt Liglere Oynamayın...

Bol Şans Yinede...

her ne kadar inter evinde oynayack olsa ve liverpool da ilk maçın getirdiği avantaj nedeniyle saldırmayack olsa da ben intere basmazdm ayrıca inter in savunması baya eksik şunu da unutmayalım ki liverpool son 1 aydır ii form tuttu özellikle torresle

ben yine de inter e güveniyorum..tahminimce turu liverpool geçecek ama inter yenecek.. 2-1 olabilir..

arkadaşlar dün size söylemiştim liverpool diye

Geri