Saklanbac.Com Php Sitesi Full Scripti...

SenSiz

Banned
Reaction score
0
Bu Script Problemli Rardan Cıkmıyor :) Upload Boşuna :)

DeviL' Alıntı:

tabı cıkmaz devil hanı sen benım bır mesajımı reklam yapma diyerek kilitlemistin yaaa işte ordan alıyor onları dırek link verıyor fakat sifreyi degistirmek aklına gelmıyor zip sifresini degisip yuklese tamam ama onu da yapmıyor :)

ee ne olcak sımdı bu scrıptı kullanamıcazmı:? cozum varmı yoQmu arkadaslar

DeviL' Alıntı:

devil üstad şuan çalışıyor link şifre felan da yok alabilirsin...

Rar'landan Dosya Tam Olarak Cıkmıyor Rardan Eksik Cıkıyor Kardeş

Arkadaşlar hiç boşuna kastırmayın kendinizi buscriptin turkçe dil dosyası eksik
Yani script Çalışmıyor

Saklanbac.com'un Sahibi cok yakın arkdaşımdır.. scp yi calan salak dil paketini almayı unutmuş dil paketi olmadan hiç bir işe yaramaz calıtırsanız bile boş boş bakarsınız site dil paketi üstüne kurulu :D hani bu nuke de değilki dil paketini bulasınız :)

paranoiac' Alıntı:
script i çalan değil de kaptıran mı salak acaba? :cool:
bunun ftp hack veya başka bir hackle alakası yok bunun hikayaesi arkdaşlarına güvenipde sana şerefsizlik yapamasıdır.. bu site ftp hack yapılmamış sadece ftp şifrelerini bilen arkdaşları tarafından kopyalanıp sitelere dağıtılmıştır. onuda adam gibi yapamamış salak herifler!!!

alpmurat' Alıntı:
bunun ftp hack veya başka bir hackle alakası yok bunun hikayaesi arkdaşlarına güvenipde sana şerefsizlik yapamasıdır.. bu site ftp hack yapılmamış sadece ftp şifrelerini bilen arkdaşları tarafından kopyalanıp sitelere dağıtılmıştır. onuda adam gibi yapamamış salak herifler!!!
zaten mevcut scriplerde özellikle de tr scriptlerde sık sık baş vurulan metod bu yöntem. arkadşa güven sonra scriptini başka yerde kullan.
:) :)

...

yorum yapmaycagım zaten bu sitei 1 ben birde sahibi calıştırabilmiş durumda..
fazla sözde gerek yok zaten

Arkadaşlar site dil paketi üzerine kurulmuş diyorsunuz ya neden kendimiz bir dil paketi kullanmıyoruz.ben başladım ona bir tabe dil paketi hazırlamaya çok ta zor değil zaten değişkenlerde türkçe tanımlanmış

<?php
define("değişken","tanım");
?>

şu an tam hatırlayamıyorum ama ( formdata.php ve pagedata.php ) dosyalarını lang/tr klosörleri içerisine oluşturarak bu sorunu çözebiliriz.Bu arada $dil değişkenini isterseninz direkt ikinci klosörün adını verebilirsiniz...

Kolay gelsin vaktim olsa dosyaları oluşturudum kusura bakmayın...

en azından biraz olsun çalıştı...Dil dosyalarınıda tamamladıktan sonra süper olacak...
ben kkup olayını begendim yakında kendi çıkaracagım arkadaşlık scriptini eklemeyi düşünüyorum o kısmı aşk doktoruda fena diil :)

demo http://sumerbilgisayar.com.tr/saklanbac

bedava seyret vatandaş gel gel dünyanın dowloandını yapma bunu izlemek için

www.askyurdu.com/izle

Geri