"Sakatlıkları beynimde yeniyorum"

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Biyonik yıldızımız, sakatlıklara nasıl meydan okuduğunu anlattı

2585v2g.jpg

Kartalspor, Göztepe, Denizli, Fenerbahçe, Sivas ve Galatasaray... Hepsinde de formasının hakkını verdi milli oyuncumuz Servet Çetin. Öyle ki takımımızda özellikle bu sene yaşanan şampiyonlukta kuşkusuz onun payı çok büyüktü. Topa kafa uzattı. Golünü attı. Gönüllerde taht kurdu. A Milli Takım’da Fatih Terim’in sigortası oldu. Sakatlıklara meydan okudu. Ancak belli bir yerde durdu. Ve 30 gün sahalardan mecburiyetten dolayı uzak kaldı. Dün çok sevdiği Galatasaray’ına Almanya kampında kavuştu.

Asla taviz vermiyor

Hırsı ve futbol aşkıyla çıktığı yeşil sahalarda sakatlığını unutan milli futbolcu, ne kişiliğinden ödün veriyor, ne de futbolundan. Hayat dolu bir insan olan Biyonik Adam, ekmek parasını kazandığı mesleği hakkında bakın neler söylüyor: "İnsan vücudu kendini her zaman yeniler. Ben buna inandığım için, sakatlıklarımı hiçbir zaman kafama takmam. Önce insan, ruhen rahat olmalı. Sonra bedenen her şeyin üstesinden gelir. Ben hayatı seviyorum.

Elde ettiğim futbol oyunu bana çok şeyler kazandırdı. Ona nankörlük edersem o da bana eder."

Galatasaray hayata döndürdü

Takımımızın gözdesi sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaklaşık üç hafta top yüzü görmeyeceğim. Arkadaşlarım birlikte çalışırken, ben yalnız adamı oynayıp, devamlı koşular yapacağım. Bu zaman dilimi içinde tabiatla baş başa kalacağım." Ve konuşmasını şöyle bitirdi:

"Galatasaray defansı için hiç kimse korkmasın. Lige başladığımız zaman ben dahil sakatlık yaşayan diğer arkadaşlarım, Galatasaray formasını sırtına geçirecek. Ne yalan söyleyeyim, Galatasaray, beni hayata döndüren bir camia oldu. İnsanlar mutluluğu geç de olsa bir yerde buluyor. Ben de bunu tatmanın zevkini yaşıyorum. Birinci mutluluğu şampiyon olup tattım. Sonra A Milli Takım’daki başarımız. Şimdi de sarı kırmızılı forma altında."

Hürriyet

evt kendisi hakkatten öyLe yapıyor..
kısmen eski topçuLar gibi oynuyor diyebiLiriz.. yani LincoLn gibi ay beLim inciLdi oynayamam şöyLe oLdu topa vuramam yapmıyor adam çıkıoyr deLikanLı gibi topunu oynuyor (bana göre top oynamaktan anLamasa da).. yine de yürekLe oynuyor ki heLaL oLsun servete..

LincoLn bu adam baksında futbol ogrensın ne diyim :goz:

Geri