sakın goggle veya da vinci code yazmayın

:))

uygs19' Alıntı:
bunu deneyen warmı.

goggle.com a giren

bana da bi ara orda gorulen wiruslerden biri girmişti baska bi sebepten cok kotu oldu.
onun icin giremedim korkudan simdi:)

haha virüs nasıl sana girmiş?

:)..Çok komik video ama bunu keşke geyik bölümünde açsaymışsınız...:)hahah....

çok komik yaaa:durdurun yemin ediorum çok eğlendim :clap

google.com yazınca noluyo onu anlamıyorum domain adı aldığınızda google.com diye alırsınız yani kucuk harfle yazılıyo dikkat ederseniz bunlar hurafe ben denedim bişe olmadı gerçi benimki vista belki de ondandır :D

ya ciddi saçmalk ben denedim bile :D hiç bişi olmadı hatta denediim de goggle die nbi site yok dedi bilmiom belki bana o tür bişi denk geldi ama çok saçma sen kaul etmeyince olmas gerçi internet exploer 6 da falan siteler bazı program downloadlarını otomatik olarak yapabiliodu virüs sokmak için falan ama ben mozilla kullanıyom o konuda bayaa güvenilir...

ya ciddi saçmalk ben denedim bile :D hiç bişi olmadı hatta denediim de goggle die nbi site yok dedi bilmiom belki bana o tür bişi denk geldi ama çok saçma sen kaul etmeyince olmas gerçi internet exploer 6 da falan siteler bazı program downloadlarını otomatik olarak yapabiliodu virüs sokmak için falan ama ben mozilla kullanıyom o konuda bayaa güvenilir...

hack hell flood önleyici gibi bişi çıktı saatten ötürü heralde iki kes fln tıkladımflod gibi bi amaç yok yani :D

valla gercektende ilginc ama bunun yalan oldugunu zannetmiyorum cunku google tamamiyle bi virüs motoru:D

komik tabi :D

komik tabi :D saka bolumu mu burasi :D :D

Cpw!

Qda ßaSka ßir FQrumDa aLmıS kQymuS aCTık ßiSİ oLmaDı...!

Girdim ben hiç bişe oLmadı ya böLe boş boş şeyLerLe ne diye ugraşıLır ki..

bende denedim hiç bişey olmadı

dostlar bende girdim bişey olmadı ama herkez kendine yapar dikkat edin yinede

Erişim Engellendi!

xxx yönetimince erişimine izin verilmeyen bir internet adresine gitmeyi denediniz.

(Eger bu internet adresinin erişime açilmasını istiyorsanız, lutfen talep formu ile "Yazilim Proje" grubuna başvurunuz.)

Bizim proxy izin vermedi www.goggle.com un açılmasına.

google ye da vinci code yazdım hiçbirşey olmadı. normal arama sayfasında arama sonuclarını buldu

goggle com da bşi olmadı amık haber yapmayın insanları yanıltmayın şerefsizler
da vinci code de yazdım yine bşi olmadı arkadaşlar

Geri