Sakın GeCe Okumayın!Wampirler ve Büyü yapmak ve daha bir sürü şey..

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Bu adreste Geceleri okumayın Korkudan ne yaparsınıs.Orasını bilmem ama Büyü bile yapabilirsiniz.Artık ßunu okuyunca tamam.
ßüyü nedir nasıl yapılır için adres-> http://www.limk.com/golimk.php?lid=92998

Buradan Vampires dediginizde de vampirler nerdedir nerede yasarlar nasıl olusmuslar vb.Gibi korku verici konular var.Saygılar yeni oldugum için tsk. yı esirgemeyin Sevgiler..

dostum saol... Ya ben okumaya başlamıştım ama kara büyü bölümünde kapattım... Başıma bela almak istemiyorum valla... neyse eline sağlık... :)

eyvallah kardesım, ama lınk ölmüşşşş

kardes saolasın ama boyle buyu isi falan kötü şeyler yapanında yaptıranında iki taraftada yeri yok

link çalışıyor ama benim için hiç korkunç değil bu gece cafede sabaha kadar arkadaşlarla oturacaz :D o arada okurum bakalım nasıl olacak.Sonra büyü öğrenirsek ne olacak ki sanki

büyü haram ve günah tır ayrıca bööle lanetli varlıklarla ilgili eski (bayaaaeski) bi kitapta okuduuma göre vampirler sadece koyu katolik hıristiyanlara dadanırmış yani korkmayın melekler bizim yanımızda:angel::angel::angel:

eLLerine sağLık..!

Kardeşlerim Hersey güsel hoşta :p Saten ßen ßilgi olsun diye süledim sise :p

tamamen saçmalık. Cahilleri kandırmak için bire bir. :D Yok karabüyüye gelince inanmıyorsanız okumayın falan demiş.( İnandırıcı olsun diye:cool: ) . ama yazan adamda biliyor herkezin okuyacağını:mad: İnsanların aklını karıştırmak için hazırlanmış pisikolojik oyunlarla dolu bir sayfa . İnancı zayıf olanları korkutabilir ancak.:angel:

Not : büyü vardır :eek: . Bu Kuranı Kerimde geçer . Ama bu sitede anlatılanların hepsi saçmalık

Vaybee Fatih Sultan Mehmet vampilerle bile savaşmış :)

kont dracula güzel 3 kez okudum kitabını

gece saat 01 41 ama tırcak bişi yok korkunun üstüne gidersen yenersin ancak saçmalık şeyler gerçeklik payı çok düşük ve ulu orta böle şeyler yayınlanamaz çoluk cocuk etikisinde kalır uuğraş dur ondansonra

ewt ilk baştan kafa karışyırıyo acabamı dedim şeytan işte arkidrşlerin dedii gibi büyü yapanında yaptıranında öbür tarafta yeri yok böle şeylere kafamızı yormayalım lütfen

büyü haram ve günah tır ayrıca bööle lanetli varlıklarla ilgili eski (bayaaaeski) bi kitapta okuduuma göre vampirler sadece koyu katolik hıristiyanlara dadanırmış yani korkmayın melekler bizim yanımızda:angel::angel::angel:

bi dakka nası yani hocam ya?? vampir denen şey var diosun ciddi ciddi yokbe abi ?? nerden duydun sen bunu

Geri