Sahte Takdir Tesekkur

cafer67

New member
Reaction score
0
SLM ARKADASLAR KONUYU ACMADAN SUNU SOYLIYEYIM VERECEGİM RESIMLER İLE BABANIZA BAK BABA TAKTIR ALDIM HANİ BENIM BILGİSAYARIM VEYA BİSİKLETİM VS ARTIK NE SOZ VERDİ İSE SİZE DERSIN ANCAK SUNU SYLIYEYIM BABANIZI DEGIL KENDINIZI KANDIRIRSINIZ BEN SADECE PAYLAŞIM OLSUN DIYE VERIYORUM KENDINIZI KANDIRMAYIN LUTFEN

takdir_belgesi.gif
tesekkur_belgesi.gif

ama bunla sadece kendini kandırcan vicdan azabı nolcak ya arkadaslarından korkun aılen yanlarında bassederken tamamen rezil olman felan bissuru riskli iş vede sahtekarlık ama yınede emegıne saglık

biz lise 2 de bi tane hazırlamıştık arkadaşa,çok istedi bizde yaptık kıramadık :emzik

Eğitime dev katkı olmuş doğrusu bravo...Penguen' de veriodu ama onun altında yazıodu sahte olduğu..neyse kullancak varsa başarılar :D:D

orjinalini alıp tarayıcıdan atıp ps'da oynarım.. bazı kırtasiyeler 10ytl'ye mühürde yapıyor. imza desen öyle bir atarımki okul müdürü bile apışır kalır.al sana orjinal belge.. :p lisedeyken dersler boş çıkamıyoruz okuldan çıkış kağıtlarını ben imzalıyordum :)

müdür yazan yerin altında damga mühür v.s olmadan sadece bir imzayla bi işe yaramaz zaten hemen anlasılır

arkadaslar ben buraya ilkoğretim ve orta oğretim karneleri+taktir +teşşurleri + diploma orneklerinin hepsini koyarım hatta onur belgeside atarım kenara da

yha sadece kendini kandırırsın

:durdurun:durdurunbana inanırlar:D:D:D:D:D:D

Geri