SahraniL DoĞum Günün KutLu oLSun KaLbi GüzeLLiKLe DoLu iNSaN

Nice senelere, doğum günün kutlu olsun

Banım Yeni Kalktı Abla Nice Senelere Meltem Abla

İşallah Geridönersin Seninle Dertleşmeyi Özledim :aşk

ayyyyyyyyyy benim bitanelerim yerim ben sizi çok çok mutlu oldum.çok özlüyorum sizi ya.herkese çok çok teşekkür ederim.bazı msjlar öle duygulandırdı ki beni çok sağolun.konunun açıldığı gün cepten girip okudum yazdıklarınızı ve ağladım tutamadım kendimi.knoğun minnoş çok teşekkürler çok mutlu ettin beni =)

ayyyyyyyyyy benim bitanelerim yerim ben sizi çok çok mutlu oldum.çok özlüyorum sizi ya.herkese çok çok teşekkür ederim.bazı msjlar öle duygulandırdı ki beni çok sağolun.konunun açıldığı gün cepten girip okudum yazdıklarınızı ve ağladım tutamadım kendimi.knoğun minnoş çok teşekkürler çok mutlu ettin beni =)

MorGözlü... :durdurun:durdurun:durdurun

Heyyy Uyuzzz Seni şikayet etmiştim Sınırsız Ban yemen için yemedın mı daha :durdurun:durdurun

aynı hediyeden bende sana yolluyorum :p ben yokken rahat ettinmi +uyuz

açık ama bayadır :D

ya gercekten açık şuan.bir tuhaflık var galiba.her girişimdede şifremi kabul etmiyor hep sıfırlanıyor.şuan yeminki açık sana asla yalan sölemem..açmiştım ben baya oldu.şuan yine baktım çık

sanırım ben çok geç kaldım kutlamaya =)

geçmiş doğum günün kutlu olsun..

sevdiklerinle birlikte nice güzel seneler geçirmen temennisiyle..

bu arada bahsettiğin o sorunu bende yaşadım..her sayfada üye adı ve şifreyi tekrar girmek zorunda kalıyordum..google crome'u kurduktan sonra sorun çözüldü..

dogum gununuzu kutlarım.

nice senelere sahranil umarım yenı yaşın sana saglık mutluluk getırmesı dılegımle

canım benim, herşeyin en güzeli seninle olsun, çok çok mutlu ol, iyi ki doğdun :closedeyes:

ben her doğum günümde karamsar olurum bir sene yaşlandım diye

insan üzüldüğü şeyi nasıl kutlar anlamıyorum

hiç yaşlanmaman dileği ile

Geri