SAHRANİL ve KnockOut | deli mi,anlaşamayanlardan mı ? yoksa arananlardan mı ((:

revo birde ben sizin okey muhabbetlerini unutamıyorum:durdurun ben okey bilmediğimde geyik yapardım size.lamagro kırmızı infa reac 1001 hep geliyorlardı okeye.bikezde gece annen sana bir ileti yollamıştı ya :durdurun o aklıma geldikçe hala gülüyorum.

Başlığı değiştirelim 24/7 sabunluk team yapalım :p

açılım istiyoruz adminlerden biz ayrıyız :) hackhell meclisinde konusulsun

uLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sahra'm Nerde Knock'um Nerde :((

İsmail kınıyorum seni çok terbiyesizsin :D Kın kın kın..

dın dın dın yapalım Hacı maçı (-:

ee biz unutulduk mu yani?
hepinize selamlar.
ilk gözağrım hackhell i unutmam mümkün mü?
üstelik kimse çağırmadan geldim ben :)

vay be herkes burdaymıs...ögrenciyken yegane vakit öldürme kaynagımdı bu site =)

valla hakan abiyi, iboyu falan özledim he.... güya antalyaya geleceklerdi hep yalan anasını satiim =)

sahra kızının bebeklik resmi hala duruyomus bilgisayarda onu görünce bi hh'e bakiim dedim.. okula gitmelik oldu dimi o =)

hoşgeldin kınok :D tatildeydim konuyu görmedim eskideler pek fazla kimse kalmadı ama

Eski Arkadaşlarıma Canı gönülden selamlar =)

Yavrum Erdem. Milli piyango oldun sanırım hacı :) Bize çıkmadın daha.. :D

vay be herkes burdaymıs...ögrenciyken yegane vakit öldürme kaynagımdı bu site =)

valla hakan abiyi, iboyu falan özledim he.... güya antalyaya geleceklerdi hep yalan anasını satiim =)

sahra kızının bebeklik resmi hala duruyomus bilgisayarda onu görünce bi hh'e bakiim dedim.. okula gitmelik oldu dimi o =)

Bende seni özledim bebişim. Seninle Mr. Altun'la ne geyikler döndürür, amma söverdik millete. Gel yine başlayalım :p

hoşgeldin fare kardeşim benim nasılsın.biz hiç unutmuyoruz seni,kolyeyi görünce hep aklımıza geliyosun.sahra bana ver bana ver dio hep =)

Geri