Sahibinden satılık Wi-Fi şifre kırıcı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Yazılım korsanlığı, hack, crack ve envai çeşit siber suçlarla özdeşleşen Rusya'dan yine bir bomba haber geldi

Güvenlik uygulamaları geliştirdiğini ileri süren bir Rus yazılım şirketi Wi-Fi şifrelerini kırmak için geliştirdiği yazılımı satmaya başladı. Kırabilmek için normal şartlarda trilyonlarca işlem gerektirebilecek bir WPA/WPA2-PSK şifresini, geliştirdiği yeni tekniklerle kıran Elcomsoft yazılımına Wireless Security Auditor 1.0 ismini vermiş. Computerworld'ün haberine göre, tahmine dayalı şifre kırma teknolojisinden farklı olarak, aktarılan veri paketlerini yakalayan ve bunun içerisinden şifreyi süzerek sahibine sunan yazılımın fiyatı ise 600 sterlin. Şifrenin ne kadar zaman içinde kırabileceğine dair birşey söylemeyen şirket yetkilileri alçak gönüllüklerini de muhafaza ediyor: "Yazılım her şifreyi kıramayabilir".

müdür umarım bilgisayara zaar gelmez... :D teşekkürler

walla ben denemedim denerseniz ve olursa haber edin :D

dogru mu yaa deneyen var mı biri isn calıştırır daha fazla bilgi beklyrm

adamım sper kapak yapmışsın güzel paylaşım saol :)

yaw arkadaşlar ben size şunu söyleyeyim bundan 2 sene önce bi arkadaş tek bir programla kırıyordu şifreyi. yani programı çalıştırınca şifre bölümü yıldızlı bi şekilde doluyodu. ve istediği ağa bağlanıyodu. programın adını bilmiyorum allah aşkına yokmu sizde böle bişe

Walla Nediyeyim Yazılımda Ve Hack Sınır Yok Daha Neler Görücez Kim Bilir

WPA Şifreleme Sistemi Kırıldı

İki araştırmacı, Eric Tews ve Martin Beck, bir TKIP şifresini yaklaşık 15 dakikada kırmayı başardı. WEP'in yerini alan WPA şifreleme standardında ilk çatlak olan bu önemli gelişme, artık WPA2'ye geçmenin zamanının geldiğini gösteriyor. Üstelik bu girişimde kullanılan kodların bazıları Aircrack-ng kablosuz kırma aracında da yerini aldı. Diğer bir deyişle, WPA şifrelemeyi kırmanın yöntemi artık tüm hacker'lara açıldı. Eğer kablosuz ağınızı şifrelemek için WPA standardını kullanıyorsanız, bir an önce WPA2'ye geçmenizde fayda var. "Bizim buralarda kimse kablosuz ağ falan bilmez zaten." derseniz de, kotayı aştığınız için artan faturalardan biz sorumlu değiliz.
kaynak :http://shiftdelete.net/wpa-sifreleme-sistemi-kirildi-6802.html

iide şöle bi durum var güvenlik şirketlerinin kullandıgı bilgisayralar terabytela ölçülüo ama bizim kullandıklarımız gbla bilmem anlatabildim mi farkı ? üstelik işin içine gpu ları bile katsanız böyle bi şifreyi 4.000 tllik bi laptopla ancak 1 snede çözersiniz :D bide böyle bi yazılım için özel işlemciler gerekiyor bulabilcekmisinz böle işlemciler?

Du bakalım 1.159 dolar demişler satışına kırılırsa acayip deprem olur burda...
Deniycem...

Geri