Sagopa ve Cem Yılmaz ortaklığı

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Sagopa Kajmer’le stüdyoya giriyor.

27062007133612_47_486705yil.jpg

Yıllardır müzikle de iç içe olduğunu her fırsatta dile getiren Cem Yılmaz, rap albümü çıkarmak için düğmeye bastı.

Cem Yılmaz rap yaparsa bizim rap, pop'a döner

Yılmaz'ın albümdeki en büyük destekçisi ise, 2004 yılında "GORA" filminin sountracki'nde de dört parçası bulunan ünlü rap'çi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) oldu. Ancak bu destek Sagopa Kajmer'in hayranlarını kızdırdı.

www.sagopakajmer.org' sitesinde konuyla ilgili yorumlarını yazan Kajmer'in hayranları "Cem Yılmaz rap albümü yaparsa bizim rap, pop'a döner" diyerek tepki gösterdiler.

Rap müziği sevdiğini her fırsatta dile getiren Yılmaz'ın geceli gündüzlüğü çalıştığı albüm için birçok firmanın talip oluduğu da gelen bilgiler arasında.​

ya rap yapsa nolur komedi bişi olur işte yeni bi tarz çıkar comedyrap forzaaaaaaaa:)

Sago ve Cem Yılmaz :saskin

nasıl bişey olur merak ettim açıkcası :saskin

bir ona el atmadı cem abimiz...
cem yaparsa güzeL oLur.. : D

Bence iyi olmuş sagopanın artık iyice tanınması lazım cem yılmaz zaten meşhurluğun zirvesinde korkmayın rapin oğlu oldukça rape hiç bişe olmaz ve işin içinde rapin oğlu var kötü bişe beklemeyin aksine bence çok güzel bi çalışma olcak

Cem Yılmaz ve rap Harika =)

haydi bakalım albüm çıkınca nasıl olduğunu hep beraber karar vereceğiz

duyduğum en saçma olay bu sagopa yapmaz öle şey rapi undergraundken lezzetli bulan ben benim gibiler sagoyuda sırf bizim düşüncelerimiz paylaşıyo diye seviyoruz. öle bişi yaparsa ne farkı kalır popçularla düet yapan cezadan aybenden filan.bırakın Allah aşkına olcak şey değil.sago yapmaz bunu asparagas haber bunlar.

vetboy116' Alıntı:
duyduğum en saçma olay bu sagopa yapmaz öle şey rapi undergraundken lezzetli bulan ben benim gibiler sagoyuda sırf bizim düşüncelerimiz paylaşıyo diye seviyoruz. öle bişi yaparsa ne farkı kalır popçularla düet yapan cezadan aybenden filan.bırakın Allah aşkına olcak şey değil.sago yapmaz bunu asparagas haber bunlar.
nie böle düşünüyosun arkadaşım sonuçta goranın müziklerinide o yaptı yane böle şeler düşünerek insanların sadece bi düşünceyle ölemesini savunma bence adam rocka yaklaştı bir sürü şe sölediniz bari bırakın bunu yapsın

RAP LE ROCK KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN KALLEŞTİR
al sagopanın sözü işte bence yaptığı şey çopk güzel olmuş haberde yalan değil aslı astarı var yane

sanırım avatarım bu konudaki yorumumu az cok belli eder :D
Cem abi bugune kadar ne yaptıysa başarılı olmuşdur
Stand up larını izledigim zamanlarda mideme agrılar girdigini bilirim bu işide yapar
Hele hele arkasında usta varsa o zmn herşey cok daha güzel olur

yapsın yapsın onun sayesinde rap biraz olsun tanınır yaaa
ama kötü tarafından bakıcak olursak cem yılmaz ne kadar kalitede rap yapabilirki

Bu Konu Neden Bu Kadar iLqi qördü :saskin

Ata Demirer'de Yapmıstı Böle 1Şey.. Şahan'da Yapmaya CaLışıo Zaten..

İşin içinde cem yılmaz olması ve sago'nun kankası olması ilgi uyandırdı insanlarda kanımca

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bu Konu Neden Bu Kadar iLqi qördü :saskin

Ata Demirer'de Yapmıstı Böle 1Şey.. Şahan'da Yapmaya CaLışıo Zaten..

ahan deer dai yorumunu yapmış işte
işin otoritesi konuşsun :durdurun

vetboy116' Alıntı:

hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ve cem yılmaz sadece beat yapsın diyorum ayrıca beat de yapmasa sevinicem.

vetboy116' Alıntı:

Cem YıLmaz Pop Muzik Yapmıor Ama :melek

oLur oLur baL qibide oLur..

Geri