Sagopa Kajmer - Semavi Duyuşlar - Trt 1 - 18 Eylül 2008

legolas53

New member
Reaction score
0
Ölümlerin Bayram Sayılacağı Yerden(Şeb-i Aruz)-Kıs

2quusyu.jpg

18 EYLÜL 2008'DE TRT1' DE YAYINLANAN SEMAVİ DUYUŞLAR PROGRAMINDA KONUK OLARAK YER ALAN SAGOPA KAJMER'İ İndirmek İÇİN !!

İNDİR [PART1]

İNDİR [PART2]

KAYNAK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fb9q9g.jpg

Oylamaya Katılmak için:

http://ema.mtv.com.tr/vote/#_273030184

yaaa kardeş emeğine sağlık ama neden bazı yerleri kestin videodan kuranı kerimin okunduğu ilahinin söylendiği yerleri videoyu bir bütün olarak verseydin bilmediğimiz bir sakınılır durummu var
emeğine sağlık....tşk...

SaGo

RaP Te TeK GeÇeRiM

yaaa kardeş emeğine sağlık ama neden bazı yerleri kestin videodan kuranı kerimin okunduğu ilahinin söylendiği yerleri videoyu bir bütün olarak verseydin bilmediğimiz bir sakınılır durummu var
emeğine sağlık....tşk...

Aynı dertten bende muzdaribim inan :) sonuçta bunlar hep alıntı ! genelde sagonun canlı yayınlarını tek kişi çekiyor ! whatster adlı arkadaşımız site ismi vermiyorum ! ama bir sago fanında üye birisi bu ! melankolia ' da bu kişiden alıyor linkleri doğal olarak bende bunlardan alıntı yaparak linkleri veriyorum...Kuran Tilavetinin ve ilahilerinin kesilmesinin nedenini bilmiyorum ! whatster'e sormak lazım..Ama bilmiyorum nedenini....bende o konuda muzdaribim....

o gece canlı izledim her ne kadar program canlı yayınlanmasada ve yunus abi gönlümüzdeki değerine değer kattı

' Rap tan Olma Gökyüzünün Güneşi SAGO '

2quusyu.jpg

18 EYLÜL 2008'DE TRT1' DE YAYINLANAN SEMAVİ DUYUŞLAR PROGRAMINDA KONUK OLARAK YER ALAN SAGOPA KAJMER'İ İndirmek İÇİN !!

İNDİR [PART1]

İNDİR [PART2]

KAYNAK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fb9q9g.jpg

Oylamaya Katılmak için:

http://ema.mtv.com.tr/vote/#_273030184

ilk link kırık

Geri