Sagopa Kajmer Hakkında Herşey !..

Aysar' Alıntı:
bence cok berbat bir albüm olmustur .. sirf büyük kitleler icin tasarlanmis promosyon amacli bir albüm ... asiklar isi iste ... zaten tr muziginin % 90 ask sarkilari sizinde yapmaniz gerekmiyordu ...

Yargısız infaz yapmayın 1 dinLeyin ondna sonra yorum yapın Lütfen ya :S:melek

ilk 5000 tukenmistir :D:Dsagonun kendi açıklaması :D:Değer biryerde gorurseniz direk alın :D:D

ben radyo da fani isimli şarkılrını dinledim cok süper bence bu albüm cok guzel olucak kalite kokuyo yani ;) daha ilk sarkıdan belli buralara gelsin hemen alıcam ama en az 2 hafta sonra gelir napalım beklicez artık bu arada albüm 19.90 ytl :D

albümün bası sarkıları nette dolasıyo albüm cıktımı yoksa radyo dan kayıt olarak mı acaba bilen warmı?

Albüm süper!!!!
Dinlenmeden önyargıı yaklaşılmaması gerek. ;)

İlk 5000 i kaçıranlar üzülmesin; yakın zamanda normal albüm de çıkacak.
İlk 5000 lik özel basım albüm: 23 YTL
Sonraki normal basım albüm: 12.5 ytl olacak. ;)
+
rapl0rd' Alıntı:
albümün bası sarkıları nette dolasıyo albüm cıktımı yoksa radyo dan kayıt olarak mı acaba bilen warmı?

Evet. Radyodan kayıt hepsi. Kuvvetmira ile oldukça yakınım. Birçok arkadaşım şimdiden başladık nete albüm linki kaldırmak için aramalara.
Yukarıdaki arkadaşımızın verdiği radyo kaydı.
Albüm hakikatten çok güzel. ;)

Eyw Ya SÜper Bİİ AlbÜm OlduĞu Kesİn De Bİ De Şarkilarini Dİnleme OlanaĞini Yakalasak Artik !

albümü dinledim ... 10 puandan 2 puan ancak ... yemin ediyorum ayni yerli plaka kadar cok igrenc olmus ... koleranin yaptigi solo albüm ve sagonun solo parcalari cok daha güzel oluyor ..

cok berbat bir albüm olmus ...

simdi 6 aylik tr hip-hop tecrübeleriyle piyasayi tanimayan cok kisi cikip aa süper olmus ancak bu kadar diyecektir ... bir ikiside demis zaten .. sizin gibiler icin öyledir ama piyasayi bilen ve tr rapin olusumundan belli dinleyen undergroundti taniyan albümün ne kadar igrenc oldugunu bilecektir ... slmetle

şuan dinliyorum...tek kelime ile süper...her zaman ki gibi...

m.d' Alıntı:
Ben bugun taxim d&r'a sordum gelmedı dediler deli oldum yaa. Yarın gelmiş olur inş. :hhaşık

Taxim'de D&R'ın Az iLerisinde Megavizyon'dan aLabiLirsin Ben Orda BuLdum (=

R€B€L' Alıntı:
Sagopa Kajmer ft KoLera - Fani
xxx

Sagonun acıklamalarına gore albumun en kotu sarkısı buymus
herhalde bı zararı yoktur tek mp3 vermemızın :p

RebeL Sen oLsun Yapma :goz:

R€B€L' Alıntı:
Sagopa Kajmer ft KoLera - Fani

--------

Sagonun acıklamalarına gore albumun en kotu sarkısı buymus
herhalde bı zararı yoktur tek mp3 vermemızın :p

malesef var :goz:

rapl0rd' Alıntı:

BandröLLü aLbüm Cıktı.. Radyoda DoLasanLarı Boswer Sen (=

korsanlar nası promosyon yapmıs acaba . ))

Aysar' Alıntı:
albümü dinledim ... 10 puandan 2 puan ancak ... yemin ediyorum ayni yerli plaka kadar cok igrenc olmus ... koleranin yaptigi solo albüm ve sagonun solo parcalari cok daha güzel oluyor ..

cok berbat bir albüm olmus ...

simdi 6 aylik tr hip-hop tecrübeleriyle piyasayi tanimayan cok kisi cikip aa süper olmus ancak bu kadar diyecektir ... bir ikiside demis zaten .. sizin gibiler icin öyledir ama piyasayi bilen ve tr rapin olusumundan belli dinleyen undergroundti taniyan albümün ne kadar igrenc oldugunu bilecektir ... slmetle

Biz koLpa , Lastik, NayLon Rapciyiz Zaten :goz:

Ceza'yLa Dj Akman'La Ogeday'La GaymaiL Yk'yLa Cosarıs :goz:

ben albumu almadım ama fani şarkısını dinledim çok gusel gerçekten tavsiye ederim albumude

Geri