Sagopa ÇalışMaları Devam ediyor (;

Kruis

Banned
Reaction score
0
http://www.sagopa.org/forumx/Kruis
Yeni indeximizLe bi de yorum almaq vesilesi ile çaktıq bakalım :) yaLnız şimdiden söylüyorum beğenen beğenmeyen de olabilir . Tartışma ortamı yaratmadan her türlü eleştirilere açığız. Resim editi için Partizan'ı mujux :)

SaygıLar.

cok uzun zamandır gordugum en guzel index dıyebılırım elıne saglık....

çok güzel kardeşim index'in
çok beğendim
ama müziğin yerine şöyle İstiklal Marşının mp3'ünü atsaydın daha güzel olurdu
ama buda güzeldir yani
eline sağlık

İndex mükemmel Olmuş ...

1ooo in the eastland! :)
süperdi :)

kardeş harikasın ya müziğe hayran oldum üstad :D

bencede index mükkemmel denebilecek kadar güzel olmuş...
ellerine sağlık

Ewet arkadaş server e girmiş ve bütün sitelere index i basıyor :D

Ne istiosunuz anlamadım rap sitelerinden bide türkce rap hadi pkk sitesi yabanci site olsa anlıcam...

Allah akıl fikir wersin ne dimmm?

Dostum Başka bi postada Söledim Spyareanın inDexlerine Bayılıom die ama bu Ötekilerdende Süper :D

bence hack den cok ındex de cok super bır emek var ellerıne saglık :D

bu adam bu ısı bılıyo

Çok ii Eline sağlık.

İndex gerçekten harika dostum. Devamm :D

index güze l olmuş yaw :) ssssiiiieeeee diyorum başka bi b.k demiyorum bi ermeni sitesi hacklemeye k.çın yetmio işte puhahahaha :alkol: :D :D :D

son zamanlarda gördügüm en iyi index die bilirim devam et böle

dost bulasacaksan cezaya falan bulas bence lyric lerde usa dusmanı ama reklamlarda amerikan otoyla dolasmayı biliyo bence sagoya bulasma bu adam işini hakkıyla yapıyo onu tanı dinle sende pişman olursun... sagonun sozler ve yaptıkları birbirine paraleldir 24 kasımda maslakta konseri var bekleriz...

ya arkadaşlar bencede ne istiyosunuz sagodan israilin sitelerine basın bencede index i zaten şu anda sago askerde

Birde Türk Rapi gelişecek :)böyleleri oldukça biraz zor gibi gözüküyor.Bunun yerine ... rapçiler daha çok gelişecek gibi gözüküyor.Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

index güzel ustad bence saldıracagın siteleri yavaş yavaş ortaya çkar ...bence pkk sitelerine saldırı düzenle ben bir bulsam saldırılarda bulucam ..

Geri