Sagnol yeşil sahalara veda etti

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Aşil tendonundaki sakatlığı iyileşmeyen Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Willy Sagnol, aktif futbol hayatına 31 yaşında son noktayı koydu.

39923.jpg

Bayern Münih'in Fransız oyuncusu Willy Sagnol, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle futbol kariyerini noktalama kararı aldı.

Ağustos ayında aşil tendonundan ameliyat olan Sagnol'un sıkıntıları bu operasyondan sonra da sürdü.

Rehabilitasyon döneminin ardından çalışmalara başlayan Sagnol'ün tendonundaki ağrıların dinmemesi deneyimli futbolcuyu yol ayrımına getirdi.

31 yaşındaki futbolcu ile konuştuğunu belirten Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige, Sagnol'ün geleceği ile ilgili umutsuzluğa kapıldığını ve futbolu bırakma kararı aldığını söyledi.

Rummenige, Fransız futbolcunun aceleci davranmış olabileceğini ancak şu aşamada kararına saygı duymaktan başka yapabilecek birşeyin olmadığını belirtti.

Karyerine Saint Etıenne'de başlayan, ardından Monaco'da top koşturan Sagnol, 2000 yılında Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Sagnol, Bayern'de 5 Almanya şampiyonluğu, 4 kupa ve 2001 yılında da şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanmıştı.

NTVSPOR
23 Ocak 2009 Cuma

gercekten yazık olmus buyuk bır futbolcuydu

Marc Overmars akLıma geLdi o da 31 yaşında sakatLıktan doLayı futboLa veda etmişti onu da geçtim DeisLer ki yine Bayern forması giyen bi topçu o da geçen seneLerde 26 yaşında iken futboLa veda etmişti..
Bize en yakın örnek de Skibbe neredeyse futboL hayatının başında sakatLıktan doLayı yeşiL sahaLardan uzakLaşmıştı..
Kısacası biraz da kısmet işi.. Nice amatör topçu biLiyorum,1.Lige yükseLeceği hafta büyük sakatLıkLar yaşayan..
Biraz da kaderciyim bu konuda ben..

Geri