Saglık Bolumu

+1 güzel calışmalrın var.......

DureX' Alıntı:
Baqtım proFılıne...Son 1 haftadır oraya yogunlasmıssın...Benden -1

:) kardes ben bu bolume basladıgımdan beri calısıyorum (seyrekte olsa baslarda):(

son zamanlarda yoğunlaşma doğru
biraz gerilere baktımda
ama katkı var
yönetim oturup karar versin yorumlara bakmasın
bence as. mod. olabilir

asistan modluk onun sağlık bölümünü daha da doldurmasını ve forumda daha fazla online olacağını düşünüyorum... Ayrıca ben arkadaşa kefilm daha önce tecrübeleri vardır... Bunun üstesinden gelebilir. Bölümüne sadık olacağından eminim... +++++1964

bendende +1 ama anlamadığım bişi var o avatar resmin ne öle hem sağlıkcısın hem sigara :D neyse insallah istdiği yere ulasırsın

Güzel Çalışmalarının devamı dileğiyle +1

Olablir.. neden olmasın +>+>+>+>+>1<+<+<+<+<

Öncelikle mesleğin nedir abimde paylasım yuapıyordu ayrıca kendisi plsatik cerrah ama o bölümü kaldıramam diye a.modluk istemedi sen neye dayanarak istiyorsun ? benden -1903 sana cok calısman lasım terimleri örenmen ve sorusu olanlara cevap veremebilmen lazım :)

SonDu-Rock' Alıntı:
Öncelikle mesleğin nedir abimde paylasım yuapıyordu ayrıca kendisi plsatik cerrah ama o bölümü kaldıramam diye a.modluk istemedi sen neye dayanarak istiyorsun ? benden -1903 sana cok calısman lasım terimleri örenmen ve sorusu olanlara cevap veremebilmen lazım :)

meslek eczacılık fakultesi kardes bu ana kadar yeterince cevab verebildim sanırım:)

daha olamamaışsın başlık aşağılara kaymış üstelik.ama umarım olursun.

az önce actıgın konulara baktım o bölümle ilgilisin.......
ayrıca sanırım o bölümde mod'da yok.......
belki senin için biraz erken ama oraya bi mod'weya asistan mod gerekli diye düsünüyorum.......
madem adaylıgını koymussun...
+1.........
ama calısmalarının arkası gelmeli......

+1 Hayırlı Olur İnşallah

ofoking' Alıntı:
meslek eczacılık fakultesi kardes bu ana kadar yeterince cevab verebildim sanırım:)
cevabı ii vermiş...
sağlık bölümüne dedikleri gibi aşırı bir yüklenme olmuyor yani günlük 2 konu verbilmek bile bazen orası için çok bile...
benden de ++++

Geri