Saflık Gerçeği

Porotoss

Banned
Reaction score
0
Şimdi saflara iyi insan kalbi temiz kötü düşünmez diye biraz salak gibi bakılıyor ama saflar demek ki şeytana kanmıyorlar ki bu kötü düşünceleri düşünmüyorlar ama saf olmayan uyanık kötü düşünenlerede çok kurnaz akıllı gibisinden bakıyorlar.O kişiler şeytan tarafından kandırılmış değil midir?Şimdi soruyorum sizlere gerçek saf hangisi iyi kişi mi kötü kişi mi?

saf her daim kalbi temiz iyi niyetli olan kisilerdir.. saf su - saf alkol - vs vs ornekler verebiliriz saf el degmemis islenmemis duru anlamlarindan gelir.. insanlar icin kullanilan saf ise kalbi temiz icinde kotuluk bulunmayan iyi niyetli kisi veya kisilerdir

Felsefe için güzel saat :D
Bence ikisi de saftır.

Saf olmayan ise
ying_yang.jpg

Budur :gulumseCocuk:

porotoshakklı bana göre aslında safolanlar tüm herşeyin bilincindeler ,uyanık olanlar ise bu olayları biliyorlar daha kötüsüde belkide bildiklerini düşünüyorlar ,asıl uyanıklık neneyibilip bilme dgini bilmek ve ona göre daranmak bence

iyi niyet kötü düsünmeme

misal:

bankaciyim dogu blogu ülkelerine para göndermeye gelen sürekli müsterilerimiz var ayda benim aldigim maasin bi kac katini yolluyorlar, birgün bunlar gittikten sonra is arkaslarima sordum "bunlar ne is yapiyor yaa, dünya kadar para gönderiyorlar" ee saf yassi senin niye kendi aklina gelmez onlar hayat kadini oldugu? cünkü kimseye konduramiyorum olsun istemiyorum :melek

hikayenin devami bol kahkaliydi neyse

Geri