SADRAZAM_KOTUCOCUK qeL bura (o abi uploader )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
hayılRı olsn SADRAZAM_KOTUCOCUK up teamda artıq...

hayirLi oLSun

hayırlı olsun...

HayırLı oLsunda böyle olmaz bence HUT'un kuralları biraz daha agırlastırılmalı ..

Mesela "Ban" yiyen bir arkadası ben HUT'ta görmek istemem..Sadrazam_Kötücocuk alınma ama örnek seni verdiler diye söylüyorum 5 kere ban yiyen bir kisinin yönetime girmesi cok saçma bence...Bence bir kere daha düsünüLmesi Lazım HUT alım kurallarının değistirilmesi hakkında kanımca.. :goz:

Teşekür Ederim Saolun Arkadaşlar Kolay Gelsin Daha Iyi Upload Lara :=))

Hayırlı Olsun.. =)

HayırLı oLsun,
başarılar...

Merhaba tekrardan
- Mesaj sayısını arttırmak icin bol bol saçma sapan mesajlar attın
- Acılmıs konuları tekrardan ve tekrardan actın
- 5 kere Ban yedin
- Ve boL boL gereksiz tartışma cıkardın..
Bnce bi kez daha göz önünden gecirilmesi lazım Sadrazam_Kötücocuk'un Hut'a girebilmesi..
-ve'de en önemli konu HUT kurallarına da aykırı hic bir konusunda "...@hackhell" sifresi yok dikkatnizi cektimi acaba :saskin

HayırLı oLsunda böyle olmaz bence HUT'un kuralları biraz daha agırlastırılmalı ..

Mesela "Ban" yiyen bir arkadası ben HUT'ta görmek istemem..Sadrazam_Kötücocuk alınma ama örnek seni verdiler diye söylüyorum 5 kere ban yiyen bir kisinin yönetime girmesi cok saçma bence...Bence bir kere daha düsünüLmesi Lazım HUT alım kurallarının değistirilmesi hakkında kanımca.. :goz:

visi0n bu konuda haklı

aduLttan defaLarca böLüm kuraLLarını çiğnemiş ve yanLıs hatırLamıyorsam 3 defa bu yuzden ban yedin... dier 2 banın nerden biLmiyorum ama toplam 5 banın var... aduLt şifreLer böLümünü aLt üst etmişsin.. orayı toparLayasıa kadar canım çıktı...

acıkcası yanLıs karar veriLmiş hakkında... k.baqma ben sana olumsuz bakıyorum... sende ne yöneticiLik ne de upload team vasıfLıgını görebiLiyorum... umarım upload team de ki görevini eksiksiz ve yanLıssız yaparsın... tek tesellim bu oLur sende...

Merhaba tekrardan
- Mesaj sayısını arttırmak icin bol bol saçma sapan mesajlar attın
- Acılmıs konuları tekrardan ve tekrardan actın
- 5 kere Ban yedin
- Ve boL boL gereksiz tartışma cıkardın..
Bnce bi kez daha göz önünden gecirilmesi lazım Sadrazam_Kötücocuk'un Hut'a girebilmesi..
-ve'de en önemli konu HUT kurallarına da aykırı hic bir konusunda "...@hackhell" sifresi yok dikkatnizi cektimi acaba :saskin

eyer Arkadaşın anlattığı gibiyse sölenicek bi lafım yok ... bu kadar kolay yönetime girmek olmaz bu kadar suç varken =) yinede en iyisini yönetim bilir..

Eğer ekip içerisinden muhaLifLeri varsa bence soruLmaLı nedeni nedir?
HUT ekibinin uğraşıLarını biLiyoruz
HUT´un bünyesine katıLacak birinin değerLendiriLmesi de önce ekip tarafından yapıLmaLı bence
Bu kadar gür bir ses varsa bence böLünmeLere neden oLacaktır katıLımın onayLanmaması en doğru oLanıdır gibi geLiyor

Ben şahsen çok toy ve zıt bir insan olduunu düşünerek H.U.T'u haketmediini düşünüorum,yani foruma geleli daha dün 1 bu gün 2...

yani daha 1 sene bile olmamış

visi0n dai sen sonuna kadar haklısın bencede...

5 defa banlanan we hala bazı sorun cıkarın sadrazam_kötücocukun hut alınması bana görede tartışılır.

Ayrıca birde clon üyeliği wardı we o yüzdende banlanmıştı.

Herkes ßenden gördü , herkes uploader olmuş :p
Hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri