Sadece Oku Ve AnLa..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ßu Forumda Iyı Veya Kötü SevenLerim Var..ßenımde Dostumada Düşmanımada [ Hasım DiyeLim Daha Dogru oLur ] Saygım Var..Görüyorum Ki ßazı Dost SandıkLarımız Adımızı Anmasın Çekiyor Forum KöşeLerinde..Farketmez ßen Kendi İçimi ßiLiyorum NasıLsa.. ßenı SevmeyenLer Ya FenerLiLerdir Yada Siyaset ßoLumundekı ßazı KişiLerdir..

ßu SonsuzLuga Konusu Uzadıkca Uzadı Hep Sustum.. ßu Kişinin Ne İş Çevirdigini iLk Aşamada AnLamamıştım Dogru..Yanıma Sinsi ßi YıLan Gibi SokuLdu..İlk Aşamada ÖzgürLe ßenım Sonrada Sevdıgım KızLa Aramı ßozmak Istedı..ßenım Özgüre Yaptıgım Tek YanLış LogLarı Ona YoLLamamdı.. Ama Orda ßen Hiçßir oLaydan Haßerdar DegıLdım..!! Taki 1 Kişi ßenı Uyardı.. ßak Mert ßu Sonsuz ßöyLe ßöyLe Dedi Ve ßen AkLımı ßaşıma aLdım.. AnLamıştım Kı MeLek Gibi Gözüküp MıLLetın Arkadasın İş Çeviren ßi ßatakLık Kurbagasıydı..ßenımde En YakınLarımLa Aramı Bozmaya ÇaLıştıgı İçin Kendı Kendıme Yemın Ettım Ve Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkarcam Dedim..!!

Denedim ßir Çok Kez Agzından Laf aLmayı.. O SözLeri Duymak İstedim Ki Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkarayım Herkes ßiraz Daha İyi Tanısın Diye..ßu YoLda Sırf O SonsuzLuga Güven SagLayıp İçindeki SinsiLikLeri Ögrenmek İçin ßiLe ßiLe 2 Sevdigim İnsanı KaraLadım..ßurdakı Amacımı OnLarada SöLedim..Kısacası YoLu Geçene Kadar Ayıya Dayı Dedım Hayatımda iLk Kez..ßunun Nedenı Ettıgım Yemındı.. ßiLiyorum ßana iLk Aşamada KırıLdıLar Ama ßen Herşeyi Tek Tek AnLattım.. Yoksa ßu Çift KarakterLi İnsandan O AkLında Yatan ÇirkefLıkLerı Ögrenemıcektım.. ßenım İçin Rahat..Hemde Sonuna Kadar.. En Nıhayetınde ßen ßu Tarz İnsanLarın Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkartıp MaskeLerını ÖnLerine Düşürdügüm İçin MutLuyum..

Özgür Sana GeLince.. Seninde YoLun Açık oLsun.. ßu Zamana Kadar 1 Kere ßiLe Kimseye Gitme Demedım Sanada Demem.. EywaLLah.. :goz:

ßiLiyorum ßeLkide Kafanızı Şişirdim Ama Kusura ßakmazsınız Artık..​

Mert olayı tam bılmıyorum ama akşam sen demedinmi bana çok duygusalsın diye :D ya kendin :D bırak olm takma herşeyi kafana fani dünya herşey yalan ...

Boşuna dememişler akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayım dünya benim kahrımı çeksin..

Sıradan Bir Üye Yüzünden Herkes Birbirini Kırıyor Hiç Yakışmıyor Gerçekten.
Ben Bir Kaç Arkadaşada İçimdekiLeri Döktüm Ama GeLip Buraya KopyaLa Yapıştır Yapmadı.
Eski Dosttan Düşman oLmaz DerLer O Hesap.
En Nihayetinde Bir Forumdur Bu ArkadaşLar.
SanaL ALemin Dışında DostLuk EdenLerin Bu DaLgadan Ötürü Bir oLay İçin Birbirini SiLmesine Gerek Yok Kanımca.

Su forumda Mert ı belkı cok kişi asabı sınırlı bılır ama aslında tam tersidir. Onu HH de en iyi tanıyan kişi benımdır. Benım en sevıdıgım kişi Mert dir onun içinde aynı şekilde... Bu olayları dun ogrendım ama emınım ve kefilim ki Mert kotu nıyetlı hıcbırsey yapmamıstır...

Mert bana dersin çok duygusalsın ama senın benden kalır yanın yok =) ReLax oL niqqa

Ben Mert' i de Özgürü de çok severim. Bazı yanlış anlamalar ve gereksiz kırgınlıklar var. En kısa sürede beraber oturup konuşmamız gerekiyor sanırım. Gereksiz kalp kırmaya gerek yok. Kaldı ki arkadaşlığınızı herkes gıpta ile izliyordu..

Konuşularak halledilmeyecek bir şey yoktur.

Forumda en güvendiğim kişilerin başında mert abi gelir

bazılarınız onu yanlış tanıdınız ama olsun

basit bir üye için değmez abi boşver

biz bize yeteriz :goz:

Hayatımda tanıdığım en delikanlı insanlardan ikisi Mert ve Özgür. İkiside dost olunabilecek ender insanlardan. sadece 1 gün birlikte takılmamıza rağmen daha önce neden tanışmadığıma üzülmüştüm. Eğer bi konuda haklı olduklarını düşünüyolarsa bütün dünyayı karşılarına alırlar. haksızlarsa da özürdilemesini bilirler. Bir dostluk eğer namus meselesi yoksa kolay kolay bitmez hele ki böyle insanların dostluğu... kardeşlerim şimdi oturun ve düşünün ne için kırdığınızı birbirinizi.

Mert canım kardeşim . kendini üzmene hiç gerek yok . emin ol ki değmez böyle insanlar için :goz:

Eren'in de dediği gibi biz bize yeteriz :goz:

yaşça bir çoğunuzdan büyüğüm we bana düşen her zaman affetmektir .. dediğim gibi kimseye karşı forum içinde tawrım değişmeyecektir, hala tüm üyeler gözümde eşittir ..

daha fazla bu konuyla uğraşmak istemiyorum lütfen kapansın we uzamasın artık ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri