sadece merak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece öneriydi

beyler isterseniz konuyu kapatalım sadece önerilerimi sundum bu kadar büyütmeye gerek yok kimse bir birini kırmasın ayrıca tekrar ediyorum baktığım konular hakkında yorum yaptım :eek:

Forum bence gayet güzel henüz bi paylaşım ekleyememiş olsam bile ayrıca bence cok mod un olması daha iyi çünkü kontrol daha kolay sağlanır...

bi de "manşet" eğer burası eleştiriye açık olmasaydı o yazın daha ilk okuyan mod arkadaşlardan birisi tarafından silinirdi bence

öncelikle slm sevgili arkadaşım bi vücutta kaç kelle olur bir bir vücutta 20 kelle olursa o vücut düşmeye mahkumdur eleştiriye açık fakat dediklerimle konuşulanlar biraz konudan saptı !? alakan için ayrıca tşk

sevgili manşet birde bana kulak ver. mod arkadaşların hepsi bir günlüğüne işi bıraksınlar ve sitenin komple modu sen ol ve gör bakalım ne olacak. ben sana biraz mülki teşkilattan bahsedeyim. türkiye 81 ilden oluşur. bu seksen bir ilin de hepsinin ayrı ayrı valisi vardır. bu seksin bir il kendi valisi tarafından paşa paşa yönetilir. bütün illeri bir yada 10 vali yönetmez. konuları il, mod arkadaşları da vali olarak düşünürsen ne kadar haklı olduğumu göreceksin. biz de valiler tarafından yönetilen halkız o kadar. tamam öneri ve şikayette bulunucaz tabiii ama eleştirilerede açık olmak gerekir. sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen benim ki de sadece bir görüş o kadar.

manşet kardeş kusura bakma senin için değil de forumun şu anki sağlığı için başlığın yavaş yavaş kapatılmasını öneriyorum. Zaten sen de gerekirse kapatılsın demişsin :)

o degılde yapılan elestırı veya onerıye bu denlı sert cıkısmanızı anlayamadım... Aynısının tekrarlanmamasını dılıyorum gereken cvplarda verıldıgıne gore konu kapandı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri