Sadece kınıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azizbaba61

New member
Reaction score
0
Öncelikle kusura bakmayın başlık için ama bazı anlayışsız ve zeka özürlü arkadaşlara iki çift lafım olacak.

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/541807-known-un-buyuk-ayibi-2.html

konusunda ben known hakkında tek bir kelime kötü söz mü sarfettim. Hemen millet üst rütbelerin yalakası oluyor da senin yaptığın ayıp vs tarzında çocukca laflar ediyorlar. Ben arkadaş görevini yapmadı yaptı falan demedim. Bu, zaten site yöneticilerinizin görev takibiyle alakalı birşey. Sadece öneri - şikayet bölümünde sadece birşey sordum ve dedim ki, neden bu crack serial e taşındı bir arkadaşta açıklama yapmış güzelce ve bunu güzel bir dille söyledim. Yani bazı zeka özürlülerin dediği gibi, known arkadaşımızı karalayarak yapmadım ve üzerine cevap hakkım olmadan konu kapatılmış. Demek ki, sitede farklı görüşlere saygı yok bazı kişiler tarafından. Hackhell in çok eski üyelerinden birisi olarak diyebilirim ki, hackhell de bazı durumlar artık sinirsellikten konuşulamıyor. Eğer ki known hakkında ben kötü düşünsem, gider özel mesajla hallederim ama yapılan yorumlara çok üzüldüm ve bu aptal saptal yorumları yapan arkadaşları kınıyorum.

kardeş burası herkese açık bir platform ve her görüşten üyenin sana olum yada olumsuz yorumlar yapabileceğini tahmin ediyor olmalısın...o nedenle eleştiri yapan herkes aynı dozda yada aynı bakış açısıyla yorum yapmıyacaktır zaten böle bir şey de beklenemez...

kasıtlı yazmadığını biliyorum ama bu tür konular açmak her zaman gereksiz ve yersiz polemiklere davetiye çıkartıyor malesef...

detaylara takılma eğlenmene bak...

ben sadece basligi okudum ve yorum yaptim kimsenin yildiziyla ucgeniyle karesiyle isim olmaz..
known un buyuk ayibi ne demek ya?

ben sadece basligi okudum ve yorum yaptim kimsenin yildiziyla ucgeniyle karesiyle isim olmaz..
known un buyuk ayibi ne demek ya?
mesajda yazıyor zaten ne demek olduğu iyi okusaydın. Boş konuştuğun sadece ilk cümleden belli.

Başlık her zaman ki saçma başlıklardan birisi olsun istedim aslında. KnowN kardeşimizin yaptığı doğal mı diye soru sormak istedim
Amacım KnowN u kınamak vs değil kesinlikle, sadece bunun uygun olma sebebi nedir?
kardeş burası herkese açık bir platform ve her görüşten üyenin sana olum yada olumsuz yorumlar yapabileceğini tahmin ediyor olmalısın...o nedenle eleştiri yapan herkes aynı dozda yada aynı bakış açısıyla yorum yapmıyacaktır zaten böle bir şey de beklenemez...

kasıtlı yazmadığını biliyorum ama bu tür konular açmak her zaman gereksiz ve yersiz polemiklere davetiye çıkartıyor malesef...

detaylara takılma eğlenmene bak...

eleştirilere saygımız tabii ki var ki biz de eleştiriyoruz ama insanların kimseye saygısı yok.

known kardesinin yaptigi seyi buyuk ayibi diyerek mi yaziyorsun sen?

merak etme basliga yaptim yorumu yazini okudum bu neye benziyor biliyormusun?

ortama gore serbet..

known ne der bilemem avukati da degilim onu savunayim..

ama asagilar gibi kullanilan bir baslik arkasindan yazilan kardesim lafi nedense bana hic samimiyetlik vermedi..

known kardesinin yaptigi seyi buyuk ayibi diyerek mi yaziyorsun sen?

merak etme basliga yaptim yorumu yazini okudum bu neye benziyor biliyormusun?

ortama gore serbet..

known ne der bilemem avukati da degilim onu savunayim..

ama asagilar gibi kullanilan bir baslik arkasindan yazilan kardesim lafi nedense bana hic samimiyetlik vermedi..

Samimiyetimin varlığını ya da yokluğunu yazı diliyle anlayabiliyorsanız, çok güzel bir psikoloji alanı geliştirdiniz demektir. Sadece konunun başlığını okuyup yorum yapıyorsun sonra gelip yaptığının doğru olduğunu savunuyorsun. O da güzel.

yok anlatamadim galiba konunun tamamini okudum bence git diger basliktaki yorumumu bir oku istersen?

yazilarin degil hangi harfleri kullandiginin bile bir anlami vardir insan psikolojisi diyoruz biz bunlara genel olarak..

kolay gelsin baska sorun varmi?

yok anlatamadim galiba konunun tamamini okudum bence git diger basliktaki yorumumu bir oku istersen?

yazilarin degil hangi harfleri kullandiginin bile bir anlami vardir insan psikolojisi diyoruz biz bunlara genel olarak..

kolay gelsin baska sorun varmi?

her ne kadar ikili diyaloğa girmek istemiyor olsamda, demek ki bu yanlışı her zaman yapıyorsun ve insan psikolojisini bana öğretme:)

"zeka özürlü arkadaşlara"

diyerek kendini ve IQ seviyeni zaten belli etmişsin üstüne birşey yok yaptığın hakaret oluyor üyelere hakaret ederek bir yere varamazsın. :goz:

Öncelikle kusura bakmayın başlık için ama bazı anlayışsız ve zeka özürlü arkadaşlara iki çift lafım olacak.

///// Demek ki, sitede farklı görüşlere saygı yok bazı kişiler tarafından. Hackhell in çok eski üyelerinden birisi olarak diyebilirim ki, hackhell de bazı durumlar artık sinirsellikten konuşulamıyor. Eğer ki known hakkında ben kötü düşünsem, gider özel mesajla hallederim ama yapılan yorumlara çok üzüldüm ve bu aptal saptal yorumları yapan arkadaşları kınıyorum.

mesajda yazıyor zaten ne demek olduğu iyi okusaydın. Boş konuştuğun sadece ilk cümleden belli.

eleştirilere saygımız tabii ki var ki biz de eleştiriyoruz ama insanların kimseye saygısı yok.

dostum seni tanimiyorum knownla arandaki olayda beni zerre kadar ilgilendirmez kurallara gore hakli known bunu bile gectim..

saygidan bahsedip sonra zeka ozurlu diye hitap ettigin zaman kusura bakma ama ister istemez 2li 3lu 5li tartismalara girerim..

sanirim anlatmak istedigimi suan anlattim?
tamamini okumadigim hicbir basligin altina zaten imza atmam.. kastettigim seyi yanlis aktardigimi farkettim basliga yorum yaptim demek istemistim yani ustteki dusuncem ile ayni..

hatalari gecte olsa farkedip duzeltmek guzeldir iyi forumlar:goz:

"zeka özürlü arkadaşlara"

diyerek kendini ve IQ seviyeni zaten belli etmişsin üstüne birşey yok yaptığın hakaret oluyor üyelere hakaret ederek bir yere varamazsın. :goz:
Burası epey bilimsel bir forum bunu biliyorum da bu kadar da bilimsel olması ilginç. Sana, IQ nedir desem emin ol google a aratır öyle gelir anlatırsın. Gel gelelim zeka özürlülüğüne, aynen katılıyorum ve lafımın arkasındayım.

Sen kendini önce Google'da arat ama sonuç çıkmaz : )

Zeka özürlülerle muhattap oluyorsun o zaman : ) İşte herkes dengine : ) Ben sadece gülüp geçerim muhattabım değilsin.

Hadi iyi pamuk şeker yemeceler :hhmanD

azizbaba61 üyelere hakaret etme
Konuyu kapatıyorum bi daha olmaması kaydıyla, sadece kapatıyorum. Lütfen gereksiz polemik amaçlı bir daha konu açılmasın. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri