Sadece Güzel veya Yakışıklı Olduğu Birisiyle Çıktınız Mı?

Sadece Güzel veya Yakışıklı Olduğu Birisiyle Çıktınız Mı?

• Kullanılan toplam oy
    126
zaten ilk aranılnılan özellik budur herkes içi güzel olsun huyu güzel olsun diyo ama inanmayın hikaye

elbette çıktım

aşık olduğumda ilkokul 5. sınıftaydım şu an 22 yaşındayım hala aynı kişiye aşığım ve hiç karşılık almadım hiç sevgilim olmadı.İsteseydim olurdu belki de ama ben aşık olduğum kızdan bahsederek herkesi kendimden uzaklaştırdım...

aşık olduğumda ilkokul 5. sınıftaydım şu an 22 yaşındayım hala aynı kişiye aşığım ve hiç karşılık almadım hiç sevgilim olmadı.İsteseydim olurdu belki de ama ben aşık olduğum kızdan bahsederek herkesi kendimden uzaklaştırdım...

Desene kaderlerimiz aynı be arkadaşım:(

Sadece gÜZeL diye 14 kisi ile cıktım ilk cıktığımın ruhani yapısına hasta idim ve son cıktığımın diğerleri güzellik icindi :melek

Aslında evet çok güzel bir kızla sadece güzel olduğu için yaklaşık 6 - 7 ay bir beraberliğim oldu.Ama hayatımın en anlamsız ve ömrümce hatırlamak bile istemeyeceğim bir anı oldu bana.Şimdi nerede kiminle bilmiyorum.Bu arada terkedildiğimi zannetmeyin karşılıklı olarak ayrıldık.Ama insanlar arasında mantık ve fikir ayrılığı var ise hiç bir güzellik onun üstünü kapatamıyor...

hayır tabikii yakışıklıysa hele hiç ilgimi cekmes zekası yakısıklı olsun..

Geri