Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet benim de dikkatimi çekti..
tamam akp yi destekLemeyebiLirsin,hatta açık konuşayım ben de destekLemiyorum
ancak foruma yeni giren akp düşüncesinde bir kişi bu kadar anti-akp başLığı gördükten sonra kayıt biLe oLmaz..!
Sonuçta burası HackHeLL,burada her çeşit insan oLabiLmeLi..
ben forumda bu tür karaLama yazıLarının yasakLanmasını öneriyorum sevgiLi chamur moderatörümden
bende sunu solemek ısterım herkes kendınce haklı ama buda pek bısı ıfade etmıo cunku burası ne akp cılerın nede baskalarının sıtesı burda bellı kurallar var ve herkes bu kurallara uymakla yukumlu..ılk once bunu bılmek ve bunun bılıncınde olarak hareket etmek hepımızın gorevı..
senın dedıgıne gelınce kımsenın kımseden kalır yanı yok bunuda sana solemek ısterım.cunku bırı kalkıp akp aleyhınde bı konu acıo yeterınce akp cı arkadas gelıp ters ters cevaplar yazabılıo hersey karsılıklı:goz:bunun tam tersıde gecerlı.yanı bır akp lı arkadas cıkıp baska bı partı hakkında ılerı gerı konusabılıo bu seferde o partılı arkads cıkıp ters ters seyler yazabılıo..
ama dedıgım gbı bu forumun kuralları var herkes buna uymakla yukumlu bencede yanlıs olan bı durum ama konu sadece akp ıcın gecerlı degıl dıger partılerede aynı muamele yapılabılıo..
mMUSTANGg nickli arkadaşım konuyu burda açmak yerine siyaset ve politika bölümünde bulunan şikayet başlığına yazsan daha kısa sürede müdahele edebilirdik,sende gereksiz bir konu açmamış olurdun..
ii forumlar..
"mMUSTANGg nickli arkadaşım konuyu burda açmak yerine siyaset ve politika bölümünde bulunan şikayet başlığına yazsan daha kısa sürede müdahele edebilirdik,sende gereksiz bir konu açmamış olurdun..
ii forumlar.."
Gereksiz bir konuda verilen her cevap "Gereksizdir" O halde bişi demiyelim kapanana kadar..