Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 eylül saldırılarıylada ilgili birçok seneryo ortaya atıldı ben bunlara inanmıyorum ülkemizdende örnek ahmet kayada ölmedi falan dendi.. ama bence olanlar seneryo diil saddam öldü.. Çok güzel bir sunu hazırlamışşsın karma teşekkürler..
karma dün gece konuyu açtığında msn'den link attın kanka ama bakamamıştım kusura bakma. konun noktasından virgülüne tarafımca desteklenmektedir. asıl olay şimdi başlıyor, dengeler değişecek diyorsunuz. dengeler değişeli çok oldu. Bende bir konu açtım. Benim konumada bakarsanız ve yorum yazarsanız sevinirim. Buraya yazacaktım ama 2 konu üst - üste binmesin diye yeni konu açtım. Karma senle msn'de bayağa bi konuşacağımız konu var kanka. tam kafamsın.
İnternetteki bir Türkmen sitesi, 30 Aralık’ta idam edilen kişinin devrik Irak lideri Saddam Hüseyin değil, dublörlerinden biri olduğunu iddia etti.
Saddam’ın 13 Aralık 2003’teki yakalanma sahnesinin de düzmece olduğunu iddia eden kerkukfeneri.com adlı siteye göre, asılan kişi Saddam’ın dublörü Kasım el Ali’ydi. Gerçek Saddam’ın son 15 yıldır hiçbir fotoğrafının yayınlanmadığını öne süren Türkmen sitesi, bu nedenle Saddam’ın ne şekilde yaşlandığı konusunda da hiç kimsenin bir fikri olmadığını yazdı. Sitedeki haberde Alman adli tıp uzmanı Dr. Dieter Buhmann’ın fotoğraflar üzerinde yaptığı araştırmalara da yer verilerek, "Dr.Buhmann Saddam’ın en az üç benzeri olduğunu tespit etmişti. Çalışmalarında farklı zamanlarda çekilen binlerce fotoğraf ve 30’un üzerinde video görüntüleri incelenmiştir" denildi.
Saddamın Dublörü Olduğu Gerçek, Ama Dublörünün Asıldığını Zannetmiyorum. Çünkü Saddamı Asan Cellatlar, Şii di Yani Muhalefetten Kişilerdi. Onlar Eminim Fark Ederlerdi...