Sadakat , Yüz Şeklinden Belli Oluyor!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2cp54r6.jpg

İlginç araştırma.

Bir erkeğin size sadık kalıp kalmayacağını onun suratına bakarak alayabilir misiniz?

Michigan Üniversitesi’nden bir grup araştırmacı kadınların erkeklerin yüz hatlarına bakarak birçok özelliğini değerlendirebildiğini ortaya çıkardı.

2ljtf5t.jpg

Araştırma kapsamında kadın ve erkeklerden oluşan 854 kişilik bir gruba çeşitli surat özelliklerine sahip erkeklerin fotoğrafları gösterildi. Katılımcılar fotoğraflar konusunda yaptıkları değerlendirmelerde ilginç sonuçlara vardı.

Sert yüz hatlarına sahip erkekleri ‘rekabetçi’ ve ‘eşini aldatan’ özelliklere sahip olduğunu belirten katılımcılar, yuvarlak yüz hatlarına sahip olanları ise ‘iyi eş’ ve ‘iyi baba’ oldukları sonucuna vardı.

Araştırmayı yöneten psikolog Daniel J.Kruger konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Kadınlar çıkmak için sessiz görünen erkekleri tercih ederken daha feminen yüz hatlarına sahip olan erkekleri ‘evlenecek adam’ olarak görüyor.

Kaynak

Bırazda sacmalık bu arastırmlar , altınada yazarlar falanca bılım adamları araştırdı diye ellerıne saglıK... =)

Yüz hatlarına bakarak bu feminem bu sadakatli bu iyi bir eş bu çıkılacak adam gibi yorumlarda bulunmak
bana da hiç inandırıcı gelmedi aslında ama tabi bunu en iyi bayanlara sormak gerekir diye düşünüyorum.

nesimiye sordular yarin ile hoş musun
hoş olayım olmayayım o yar benim kime ne?

gönül kimi severse o güzeldir o vefalıdır o eşi bulunmazdıır
bu tip toplumbilimci zavallı araştırmaları türküm diyen kimseye tavsiye etmem

ellerine sağlık saygılarımla​

Kadınlar kötü çocukları severler sonra yaş ilerleyince anlarlarki onlar gerçekten kötü çocuklarmış sonra iyi birini ararlar vs vs =)

Geri