Sabri'ye Sürpriz TaLip!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Sabri'ye Ligue 1 takımlarından Monaco talip oldu.

19392_news.jpg

Galatasaray bu sezon istikrarsız bir performans sergilese de futbolcuları Avrupa takımlarının gözdesi olma yolunda.

Arda başta olmak üzere bir çok futbolcusu Avrupalı takımları tarafından takip edilen Galatasaray'ın kapısını bu kez Monaco çaldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Ligue 1 takımlarında Monaco, Sabri Sarıoğlu'nu renklerine bağlamak istiyor.

7 kez Fransa Ligi şampiyonluğunu kazanan takımın, Sabri için 6 milyon avoyu ödeyebileceği söyleniyor. 25 yaşındaki milli futbolcu için Monaco'lu yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Uğur Uçar'ın yavaş yavaş forma girmesi ile birlikte yönetimin bu cazip teklifi kabul edebileceği söyleniyor.

logo_hp.png

daha azına bile razıyım hemen göndersinler artık tribünlere giden orta istemiyoruz.

sabri o kadar eder mi be? ne salak takımlar var be dünyada.

sabrinin yerine koyacak adam yok malesef.bu seneye kadar bende cok begenmezdim sabriyi ama bu sene iyi oynuyor, cok kosuyor.adamdaki ciger kimsede yok

satmamak en mantıklısı,

monoco küme düşmek istiyor herhalde :)

sabri'ye talip çıktıysa umut bulut'a hayli hayli çıkar xD

sabriyi beğenmediğimden değil ama uğurun önünün açılması için satılmasını çok isterim...

Bence şuan gökhan gönülün form düşüklüğünden dolayı en iyi yerli sağ bek sabri..
normalde olsa gökhan derim ama şuanlık sabri daha iyi oynuyor açıkçası..

Bence Sabri ikinci yarı da iyi performans sergilerse sezon sonu iyi bi takıma transfer olup
takıma yarar sağlayabilir..dalga geçilecek bişey yok.

sabrinin yerine koyacak adam yok malesef.bu seneye kadar bende cok begenmezdim sabriyi ama bu sene iyi oynuyor, cok kosuyor.adamdaki ciger kimsede yok

satmamak en mantıklısı,

aynen katıLıyorum,Sabri bu sene kendini aştı..
çok beğendiğim,geLecek vaad eden ama Konya'da gazi oLan Uğur Uçar biLe kapatamıyor kaç maçtır Sabri'nin boşLuğunu..
KaLmasında yarar var..

Uğur'dan bin kat kaLite topçu.. Sabri'ye kötü diyenLer bu adam MiLLi takıma her zaman seçiLen biri.. Sabri'nin hırsı yeter..

Adam Formda + Bu formuyla 8 Eder + Monaco bize Göre Vasat Bir Takım Yani Gs yi Bırakıp Gaziantep Spor a Gitmek gibi bişi olr

hemen gitsin hiç beklemesin

Geri