Sabri'nin bileti kesildi

muratcolez

New member
Reaction score
0
Sabri'nin bileti kesildi

Derbi maçta sinirlerine hakim olamayan Galatasaraylı Sabri'ye yol göründü.
Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasaray, önümüzdeki sezonun yapılanmasına erken başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

2hd8w47.jpg

G.Saray-F.Bahçe derbisinin gergin geçmesinde Lugano ile birlikte Sabri Sarıoğlu büyük rol oynadı. Hakem hatalarına sürekli itiraz eden, Emre Belözoğlu'nun boğazını sıkan Sabri, iki takım oyuncularının gerilmesine sebep oldu. Fair-play ruhuna aykırı hareket eden genç oyuncunun bu hareketlerinin Başkan Adnan Polat'ı da çileden çıkardığı öğrenildi. Derbiden sonra soyunma odasına giden Başkan Polat'ın Sabri'ye sert bir dille, "Neden taraftarları galeyana getirecek hareketler yapıyorsun? Senin yüzünden derbi maç gerildi. Her maçta bu tür hareketler yapıyorsun." diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Sabri, geçtiğimiz dönemlerde de bu hareketleri sebebiyle iki kez kadro dışı bırakılmıştı. Teknik Direktör Feldkamp döneminde takım ruhuna aykırı hareketleri yüzünden Sabri, satış listesine konulmuştu. Devre arasında talibi çıkmayan genç oyuncunun takımda kalmasını, Hakan Şükür başta olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların araya girmesi sağlamıştı. Teknik Direktör Skibbe döneminde de 5-1'lik Kocaelispor maçından sonra Sarı-Kırmızılı yönetimin Sabri Sarıoğlu'nu yine kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak göreve gelen Bülent Korkmaz'ın Sabri'yi affederek yeniden takıma aldığı bildirildi.

KaynaK:http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=837163&title=sabrinin-bileti-kesildi

ya böyle adamlara prim tanıyanda kabahat. kasap batista olmasaydı şimdiye galatasarayda ne sabri kalırdı ne bişi. zavallı uğur ne hale getirdi...

HER TAKIMIN bu tür adamalrı var.. eskiden fb li abdulkerim,deli nezihi, gibiler bile bunlar kadar uçuk kaçık değildi.. onlar bile daha seviyeliydi.. sabride,emre aşıkta,lugano da bu maçın en kötüleriydi ,, her takım kendine bakarak bu tür şeylşeri temizlemeli artık..

En iyisi aslına bakıldığında herşeyin başı o arda semıh emre veya lugano son dk ya kadar ıyı dayandı zaten herşeyi yaptıktan sonra hakem kart verırken kendı nerdeydi ??

herşeyin başımı sabri?????

fener besbelli samiyene olay cıkarmaya gelmişti...

herşeyin başı sabri diyenler macı otursunda birdaha seyretsin...

Herşeyin başı Sabri ve Lugano.. Kimse takımını oyuncusunu kayırmasın bence..

Sabri geçen yıL kadro dışı bırakıLdı kurtuLduk dedik,kurtaramadık..
Ama inşaLLah bu sefer direk oLarak takımdan uzakLaştırıLır..
Nefret ediyorum bu adamdan GaLatasaray'ı reziL ediyor..

oysa en az cezayı bu aldı

zorrrrrrrr gönderirler sabriyi varmı onun gibi çalışkan hızlı birisi göstersinler bakalım :)

Hızlı koşmak çok çalışmak değildir.

Sabri ve Lugano güzel geçecek bir derbinin içine eden iki lavuktur alt tarafı

Ya ben Bu ülkede Fenerbahçe Futbolcusu kadar Cahil Terbiyesiz Futbolculara Rastlamadım.Bu kadarıda Ayıp Milli Takımında Başını yakan oyuncular Hepsi Fenerbahçeli isviçre Maçında Bizi Dünyaya Rezil Ettiler.

Ya ben Bu ülkede Fenerbahçe Futbolcusu kadar Cahil Terbiyesiz Futbolculara Rastlamadım.Bu kadarıda Ayıp Milli Takımında Başını yakan oyuncular Hepsi Fenerbahçeli isviçre Maçında Bizi Dünyaya Rezil Ettiler.

Yapma Ya.En Fanatik GaLatasarayLı BiLe Tek SuçLunun OLmadığını İddia Ediyor.
Sabrinin, Emre Aşık'ın,Lugonunun,Semih ve Ardanın YaptıkLarı Ortada; Herkesçe Kabul Görüyo, Sende Çıkmış Fanatizm TakıntıLarı SergiLiyosun.Kim Vardı İsviçre Maçında OLay Çıkaran FenerLi.Bu Kadar Tuhaf Yorum Getiren OLmadı Bu Konuya

Fair play ruhuna aykırı hareket eden futbol değil oyuncuyla oynayan kim varsa bu saatten sonra
gönderilsin benden de sabriye "arkanı dön ve çık git istenmiyorsun artık" şarkısı da armağan olsun.

sabriya üzülürüm çünkü tam bir cimbomlu

sabri gitmez gidemez imkansız bizimsin havalım yar etmeyiz seni ellere bosa heveslenmeyin:):)

Atmasyon bir haber gibi geliyor bana.
Sabri'ye yüklenenler size sorum acaba Emre denen febeli çok mu masum?
Yaptığı her hareket olay.Tribünlere el hareketleri yapmalar hakemlere futbolculara küfürler kafanı keserim gibi tehditler yapan o güdük haliyle kendini bi halt zanneden herif çokmu masum.

Spor medyasında çok satılık adam bunlar maaşlı sadece Galatasarayımıza çamur atmak için maaş alan Aziz ve takımına yaltaklık edicem diye şekilden şekile giren adamlar var.

Ama unutmayın şunu Galatasaray bir güneştir ve ne yaparsanız yapın onun ışığını asla söndüremezsiniz....!!!!!

Geri