Sabrin Sonu Selamet Demisler.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 ..........

hea bendende +

işte böle olmaLı hakedene hakettigi zaman destek cıkılmalı sırf arkadasım dıye herkes bakmadan + vermemeli..

capture lerın dıkkatımı cekıo baya ınceledım :D

gerci mali de kalmış artık sana malzeme azaldı ama olsun ;)

sen sewdiğim insanlardansın hertülü +07

+ diyorum güzel paylaşımların var

+666

Sinirlerine hakim olmak hakkında aldığın güzel kararından dolayı tebrik ediyorum..Karşılığını alıyorsun işte bak..

HoCuSPoCuS' Alıntı:
3 HAFTA GECTI ARTIK ZAMANI GELDIGINI DUSUNUYORUM.. SINIRLERIMI ''HERKES KADAR'' DIZGINLIYORUM ARTIK..

BOLUM DE 4 MOD GOZUKUYOR ANCAK EGER OYLAMA OLUMLU OLURSA MODLAR IN YERI DEGISCEK YADA AYARLAMA YAPILCAK DEDI DARK_ANGEL..

YUKARIDA BELIRTTIGIM DURUMLAR DISINDA ISTEDIGINIZ YORUMU YAPABILIRSINIZ OY VERIRKEN, GEREKCE GOSTEREBILIRSINIZ YUKARDAKILERIN DISINDA

TURK UNLU TV CAPTURE BOLUMUNE ADAY OLUYORUM..

+/- OY VEREN HERKESE TESEKKURLER SIMDIDEN ARKADASLAR.

kardeşim çalışmaların çok güzel gerçekten davranışlarını veya kişilik olarak tanımıorum malasef ama yaptıkların burda sana - veren bazı vatandaşların yaptıklarından çok daha iyi bunu bilmeni isterim benim kannatim tabii ki +1

R€B€L' Alıntı:
eehhh işte düzeldin gibi:)
ama unutma yeni üyelere cvp verirken biraz daha sakin yinede
-1 olan oyum şuanda +1 oldu
hayırlısı

rebel dikkat ediorumda son yorumlarında herkez için bir admin edasıyla yorum yapıorsun,inan bundan ben dahil kimse hoşlanmıor bunu aklının bi köşesine yaz ayrıca bu adam beni nerden tanıor yahu dersen senin 2 yıldızlı günlerini de biliorum..

son olarak HoCuSPoCuS,kardeşim düşüncelerini kimseden saklama sen rahat ol aynen böle dewam et doğrular elbet seni istediğin noktaya taşır..

Hak ettiğin bi yer vede emeğin çok geçmiş gördğüm kadarıyla sen olmıcanda kim olucak tabi ki

+1903

herzmanki Gibi yakışır hocus'a:)
:mad:cansiz:mad:

fatu' Alıntı:
Evet gerçekten sinirlerine hakim oluyorsun sanırım son günlerde..!

Neresini istiyorsan

HerTürlü +1
react0r' Alıntı:
Seni mod olarak gormek isterim :]
umarım sende aramıza katılırsın
By_GeNcO' Alıntı:
darkın dediklerini dikkate alıp düzelttiysen

+1 yönetimde görmeq isterim seni.
iSpiYonCu' Alıntı:
hea bendende +

işte böle olmaLı hakedene hakettigi zaman destek cıkılmalı sırf arkadasım dıye herkes bakmadan + vermemeli..

capture lerın dıkkatımı cekıo baya ınceledım :D

gerci mali de kalmış artık sana malzeme azaldı ama olsun ;)
KaRma' Alıntı:
waLLa TV CaptureLerini ParseLLedin.. Senden iyisi $amda Kayısı :) +1
...
bak ne demişler, :D aynen diorm, kardeşlerim gibi hayırlı olur inşallah...

Bölüm Mod. larında biride benim ve o bölümü gerçekten hakedecek biri varsa sensin hocus umarım elinde ekipmanlarınla tv başında beklemene değecektir :)

her türlü +

+ e biz de hayrılı olsun dielim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri