Sabri '' Aileme Hakaret Etti ve Kramponu Kafasına Yedi ''

yi6it

New member
Reaction score
0
Sabri olayı anlattı

18_261408_8FAN12SABRI423.jpg

Hollanda kampında gurbetçi taraftarların kafasına krampon fırlatan genç oyuncu, olayın abartıldığını, kendisine ve ailesine hakaret edildiğini söyledi.

Hazırlıklarını Almanya’da yapılan kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray’da, objektif karşısına geçme sırası Mehmet Topal ile Sabri’deydi. Topal, idmanların çok yoğun bir tempoda geçtiğini belirterek, “Hocamız Rijkaard Avrupa’nın en iyi takımlarından birinden geldi. Bize yaşadığı tecrübeleri aktarıyor. Biz de onunla beraber Avrupa’da kupa kaldırmak istiyoruz. Her genç futbolcunun hayalinde Avrupa’da futbol oynamak vardır. Benim de hedefim bu. Ama başkanımız Adnan Polat, Avrupa’da kupa kaldırmadan bizi bırakmayacağını söyledi. Biz de bu karara saygılıyız” dedi.

‘Skibbe’nin temposu düşüktü’
Sabri ise Hollanda kampında taraftarlarla giriştiği kavganın abartıldığını ifade edip, şunları dile getirdi: “Bize sürekli hakaret ediyorlardı, ben de kramponlarımı onlara attım. Bunlar tatsız olaylar. Geçen sene Skibbe döneminde düşük tempoyla çalışıyorduk. Oysa şimdi tempo çok yüksek. Yorgunluktan şikayet etsek de bunun bize katkı sağlayacağına eminim. Rijkaard’la çalışmak bizi gururlandırıyor.”

Fanatik

YaLanın ßatsın Saßri.. Çok Erken ßaşLadın ArtistLeşmeye Çokkkk..

Cin oLmadan adam carpmaya caLısıo. .
ArtisLik yapcak bir top oynasa tmm dicem =)

Olay Sabri'nin anlattığı gibiyse bence Sabri az bile yapmış...

haberlerde yazanlara göre fotoğraf çektirmek istemesiyle olmuş bu olaylar bi fotoğraf çektirmek çok mu zor be sabri

Taraftar Sabri'ye tepkiLi maça gidin,taraftarın çoğu Sabri'ye ana avrad küfrediyor..
Evet Sabri'yi ben de sevmem ama dediği durumun gerçek oLma ihtimaLi çok..
Kimse sevmiyor bu adamı..
Ama o hakaretLerin yüzüne yapıLmasından sonra normaL bu yaptığı..

OlayLar tamamen gerçektir.Sabrinin kendisine ve aiLesine yapıLan bir hakaret vardır.(Küfür ve hakaret)
AçıkLamasındada demişti sonuçta insan psikoLojisi.Aynı durumda ben oLsam bende buna benzer bir tepki verirdim.
Haber'e yaLan diye tepki veren arkadaşLar Sabri'nin Lig tvdeki açıkLamasını dinLeyin.Yanında TopaL'da var ve onuda şahit oLarak gösteriyor.Medya önünde bunLarın hepsini yaLan atıcak değiL kaLdıki yaLan oLsa ve anLaşıLsa nasıL bir duruma düşüceğini biLiyor.
Çamur'u bırakıp komikLeşmiyeLim :) Hayatta en uyuz oLduğum şey yapıLan haksızLıktır.Bu Sabri biLe oLsa savunurum =)Medyanın oyununa geLmeyin.

Eğer olaylar Sabri'nin söylediği gibiyse az bile yapmış Sabri.
Futbolculuk gerçekten çok sabır isteyen bir meslek

Dedikleri gerçek olabilir fakat topluma mal
olmuş pek çok çocuğun örnek aldığı bu
insanlar normalden daha sabırlı olması gerekir.

Geri