Sabit hatsız internet geliyor!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
06112009170158.jpg

Türk Telekom, 2010 yılı başında sabit hatsız internet aboneliği için hazırlıklara başladı....

Telekom Müdürü Sakin Çetintürk, itirazların ardından sabit hat olmaksızın internet dağıtımı yapmak için çalışma başlatıldığını açıkladı.

Bugün gazetesindeki habere göre, zamanı kesin olmamakla beraber projeler ürettiklerini kaydeden Çetintürk, amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi. İnternet abonesi olmak isteyenlerin sabit hat ücreti yüzünden vazgeçebildiğini vurgulayan Çetintürk, "Genel müdürlüğümüz, bu konuda oldukça hassas. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda, telefon hattı açmadan internet dağıtmak için çalışmalara başladı. GSM şirketlerinin de dağıttığı 3G internet döneminin ardından teknoloji hızla ilerliyor. Kablo sayesinde ADSL dediğimiz internet daha hızlı ve güvenli." dedi. Uygulamadan ilk faydalanacak illerden birinin Çanakkale olacağını hatırlatan Sakin Çetintürk, sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi. ...

Devami...

valla iyi olur bence telefonada ayriyeten abonelik ücreti ödüyoruz

3g çıktıktan sonra tutuştu tabi bi yerleri, bu zamana kadar neden bunu düşünemediler, 3g çıktı artık kazları fazla yolmayalım dediler. ben bu tt nin.....

yapsada bi internete kavuşsak

wınn aldım ben adsl ve telefonu kapattırdım.
kapatma sebebine de ; adsl bağlantısı için sabit hat alma mecburiyet olması yazdırdım.
sabit hat için boşuna sabit ücret ödüyorum dedim.
ohhh çokta iyi oldu..
kurtuldum.
hem her yerde bağlanıyom bu sayede...
ancak her yerde 3G çekmiyo bunuda söyleyeyim.
3G çekmeyen yerlerde GPRS'ten bağlanıyo...
hız baya düşüyo yani...

evet katılyorum arkadaslar 3G den dolayı para kazanamayacaklarını anladılar şimdi işi dürüslüğe vuruyorlar varmı böyle bişey sabit ücret 15 lira hesaplı fatura diye bişey var 9 lira ama bunu kimseye duyurmuyoralr bile neyse ben daha fazla konuşmim yoksa ağzımdan küfürler cıkacak:D

sabit telefon gelirinden aynı koşullarda asla vazgeçemezler.havadan para kazanıyorlar.sabit telefonu kapattıramıyorum.cep telefonu kullanamayan yaşlı akrabalarımdan dolayı...göreceğiz bakalım altından hangi çapanoğlu çıkacak..ne zaman ki 3g cep interneti hesaplı ve her yerden çeker hale gelir o zaman görürüz bu havadan para kazananları...rekabetin gözünü seveyim..bu rekabeti sağlayanlara çok çok teşekkür ederim.

yine de en pahalı internet Türkiye de

buda ne şimdi dalgamı geçiyorlar bunlar.yıllarca bizleri sömürdünüz bu sayede ve üstelik eski abonelerinize hiç bir kampanya uygulamamakta çok başarılısınız ve altyapınız ankara gibi bir yerde bile hala çok eksik olmasına rağmen yeniliklerden bahsederken çok rahatsınız...helal diyorum başka birşey demiyorum...

yıllardır vatandaşın kafasını tuttular. kendisi yabancı ama adı TÜRKTELEKOM olan şirkete soydurdular.yazıklar olsun bunlara.kimbilirne menfaatler elde ettiler.

vazgeçmezler

Bu şerefli telekom aldığı sabit ücrteten vazgeçmez.Sabit hatsız ADSL verecekler ama bu sefer de ADSL faturasına sabit ücret yapıştıramayacaklar mı sanıyorsunuz?Zaten onların dediği nedir;Efendim biz bu hattı devamlı açık tuttuğumuzdan sabit ücret alıyoruz.Şimdi de ADSL hattını devamlı açık tuttuklarından sabit ücret alacaklar.Boşuna heveslenmeyelim....

Geri