.:: ^^ sabır Lazım ^^ ::.

gamshe_Lee

New member
Reaction score
0
senin oLmadığın buLunmadığın her yerden !!!!
1zwyh4g.jpg

Beni bekleyen seyleri yazikki biliyorum..Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum.. Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum...
Gidisine birtürlü alistim diyemiyorum... Kimseye kizamam Ne sana ne kendime..
Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim
Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip..
Hak ettigim gibi sevilecegim Beni bekleyen seyleri garipki biliyorum..Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum..Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Yüregime birtürlü o gitti diyemiyorum..Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum..
Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim..Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim...

2qwkfar.jpg

orhan öLmez - sabır Lazım

Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim..

Sabrın sonu selamettir sen kalbini ferah tut yeter ki : )..

Kalemine , kalbine sağlık güzeldi tşk.

gönlüne sağlık ....tşkrlr

gamze coşuyorsun yine teşekkürler ;)

güzeldi...
yüreğine sağlık

gönlüen sağlık

emegine Yüregine SaĞLIK Asi Kız..

"Hemen hemen her insanın hayatında "SON"lar vardır... Herkesin bir çiçeği solmuş bir aşkı bitmiştir...
Ve hiç bir son gözlerden akan yaşları hak etmemiştir...

Sen veya o... Biri mutlaka bırakmıştır aşkı savunmayı, biri sevmeyi mutlaka fazla görmüştür... Kimse severek ayrılmaz... Hiç bir etken severek ayrılmaya sebep olmaz... "Severek Ayrılanlar" yalandır... Mutlaka birşey sevginin önüne geçmiştir ve aşk bitmiştir...
Ve kimsenin gözyaşı biten bir aşkın arkasından dökecek kadar değersiz değildir... Bitmişitir çünkü birşeyler, duygular özelliğini kaybetmiştir...

Eğer "AŞK" bittiyse;
- Ağlamayın,
- Öc almaya çalışmayın,
- Resim, hediye, mektup, mesaj, Vs... Ona dair hiç birşey bırakmayın,
- Kendinize dönün, yalnızlığınızı sevin ve onu yaşayın...

"Dağlar Ayağınıza Gelirken, Taşlara Yalvarmayın..."​

Peki sizce, biten birşeye gözyaşı dökülür mü? Bu kadar değersizmidir gözyaşlarınız?

Geri