Saat 9’u 5 dakika 3 saniye geçe!

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Saat 9’u 5 dakika 3 saniye geçe!

Matem günü değildir...

Doğru.

*

Yeniden doğduğu gündür...

Her sene yeniden.

*

Malum şahıs, ABD ziyaretinde Obama’yla sohbet ederken, laf dönmüş dolaşmış, genetiği değiştirilmiş organizma teknolojisine gelmiş; Obama gururla, “Bu konuda öyle ilerledik ki, neredeyse ölüyü bile diriltebilecek hale geldik” demiş... Bizimki altta kalır mı, “Bizim çalışmalarımız da müspet neticeler vermeye başladı” demiş, “Biz de DNA’larında oynayarak, 100 metreyi 3 saniyede koşan sporcular yetiştirebiliyoruz artık!”

*

Gel zaman git zaman, Obama iadeyi ziyarete gelmiş, “100 metreyi 3 saniyede koşanları” görmek istemiş... Bizimkini ter basmış tabii, “N’apacağız, rezil olduk” demeye başlamış... Ki, o sırada cingöz bir danışman devreye girmiş, “Sıkmayın canınızı efendim” demiş, “Hazır bugün
10 Kasım... Obama’yı Anıtkabir’e götürelim, Atatürk’ü diriltmesini isteyelim... Diriltemezse dünyaya rezil
olur, diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız!”

*

Atatürk’ü 29 Ekim’de pastadan çıkarmıştı bu arkadaşlar... İster misin bugün de mozoleden çıksın!

YILMAZ ÖZDİL

10 numara...belki eskidir ve başka yerlerde de yayınlanmıştır ama ben duymamıştım...çok hoş teşekkürler....

yazık yazık siyaseti fıkralarla yapar hale gelmişler
Kültür bilgi ilim adap edep sıfır

Şaklabanlık soytarılık fıkralarla ülke kurtarmalar tam gaz devam

T

€lyesa

Arkadaşlar [ yazarı şahsını kendisini değil ] yazdığını eleştirelim yani kaynak eleştirisi yapmayalım !

Acayip hosuma gitti eywallah marcusx : )

T

€lyesa

Arkadaşlar [ yazarı şahsını kendisini değil ] yazdığını eleştirelim yani kaynak eleştirisi yapmayalım !

Bu nasıl mantık yaaaa. ne demek yazar eleştirilemez.Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi.Yazar da yazdıkların dan dolayı eleştiriliyor zaten

bir haber koyarsınız braya birileri çıkıpta ben bu habere inanmıyorum bu haberin kaynağını beğenmiyorum derse işte ozaman kaynak eleştirisi olur

lafa bakarmısın eleştirilemez miş. Bu çağda eleştiriden muaf kişiler olabilir mi

bu yanlış mantığın acilen düzeltileceğini umuyorum

newwave hangi mantığa aman sakın ha yazarı eleştirmeyin (haşa sanki tanrı ) diyorsun

ben defalarca okdum eleştirmeye bile dğer görmedim.çünkü saçma saapn bir yazı nesi eleşitreyim

Okumadan önce günün stresi üzerimdeydi. Hafifledim.

Geri