sağLıkLı Yaşam Asistan Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
Reaction score
0
sağLıkLı Yaşam Asistan Mod Adayıyım
ArkadaşLar ßen ÇaLışmaLarımı ßeyeniyorum... Tabiikide sizLer ßeyeniyormusunuz ßiLmem...
iYi Yada Kötü YorumLarınızı ßekLiyorum...

vazgeçtim - den cidden hak edio bence emeğin kasrşılığı olmalı diilmi eğer ihtiyaç varsa bende destekliorum +1

Bencede biraz erken olduğunu düşünüorum... ---1---

bence erken -1 ama

85 Mesajına 131 Kere Teşekkür Edildi

sadece buna bakılmamalı çünkü az ilgi gören bi bölüm

-1 pm ve msn le insanları ikna etmeye çalışmanı sevmedim...

KeViN NasH' Alıntı:
1 Hafta deiLki kaç aydan ßeri çaLışıyorum ama bu 1 hafta içerisinde çaLışmaLarı Daha güzeL dior
{ 1 Haftada ModLuk Varsa :D }

:eek: :eek: kevi kızdım sana herkese teş.. etmişsın sadece bana etmemişsın :D:D:D:p

_Pl@yboy_' Alıntı:
kızılakrepin dediği gibi oraya son 1 haftadır çok ilgilisin bir çok konun var....

biraz daha zamanla oraya en iyi aday sensin ama ben oyumu yinede +1 olarak kullanıcam çünkü oraya olan ilgin ve yaptığın paylaşımlar güzel....

hakkında hayırlısı olsun.....

+1 valla bencede mod olmak için faydalı bi arkadaş bugüne kadar hep yaralı mesajlarını gördüm. tabi sizin bileceğiniz iş ama ben genede fikrimi söliim istedim saolun:lol:

guzel paylasımların war fakat ben oy kullanmıyorum...

kullanıorum + :D

bugün hep konu açtın :D ben şahidinim fakat 1-2 günle biraz zor be kevin . az daha gayret , az daha sabır o zaman herkes + verecektir :clap:

walla arkadaşım Kevin ,,, paylaşımların var ,çalışıyorsun hepimiz biliyoruz buraya kadar tamam

ama o istediğin sağLıkLı Yaşam yaşam bölümüne bana göre sağlık konusunda İhtisasını yapmış , sağlık konusunda bilgili bi üye lazım ,,,paylasım paylasım dşyoruz hep ama bu bölümde bana göre paylasım kadar önemli olan bi şey daha var o da sağlık konusunda olan bilgi ,,

bir de aklıma takılan bi şey ,,profilinde yaşın 10 gözüküyor ,,bu ne kadar doğru bilmiyorum,, eğer bu doğru ise yorum bile yapmak istemiyorum ,,

bu bölüm için benim için önemli olan tecrübe ve bilgi ,,,

sağlık konusunda ne kadar bilgili olduğunu bize kanıtlaman gerek ,,, verdiğin paylaşımlar kadar yaptığın yorum ile de ,,ben yoruma daha çok baktığımdan üzgünüm ama -1 ,,,

tsubasa' Alıntı:
walla arkadaşım Kevin ,,, paylaşımların var ,çalışıyorsun hepimiz biliyoruz buraya kadar tamam

ama o istediğin sağLıkLı Yaşam yaşam bölümüne bana göre sağlık konusunda İhtisasını yapmış , sağlık konusunda bilgili bi üye lazım ,,,paylasım paylasım dşyoruz hep ama bu bölümde bana göre paylasım kadar önemli olan bi şey daha var o da sağlık konusunda olan bilgi ,,

bir de aklıma takılan bi şey ,,profilinde yaşın 10 gözüküyor ,,bu ne kadar doğru bilmiyorum,, eğer bu doğru ise yorum bile yapmak istemiyorum ,,

bu bölüm için benim için önemli olan tecrübe ve bilgi ,,,

sağlık konusunda ne kadar bilgili olduğunu bize kanıtlaman gerek ,,, verdiğin paylaşımlar kadar yaptığın yorum ile de ,,ben yoruma daha çok baktığımdan üzgünüm ama -1 ,,,
Doktor olcak hali yok heralde tsubasa :):D

önünde cok uzun bir zaman oldugunu düşünüyorum.-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri