Saçan'dan hükümete küstahlık!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Saçan'dan hükümete küstahlık!
Ergenekon Terör Örgütü üyesi iddiasıyla gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'dan şok sözler…

Ergenekon Terör Örgütü'ne operasyon yapmasının engellendiğini iddia eden ve polislikten ihraç edilen Adil Serdar Saçan, gözaltına alınmadan Ergenekon sanığı Güler Kömürcü ile görüşmüş ve kendisine “Bir tane bizden olan adam bunlardan 50 tanesini halleder. Bunlar köpek ya… Ağaçlarda sallanmalar var, az kaldı, çok az kaldı. Sabırları çok zorluyor bunlar” demiş ve AK Parti Hükümeti'ni hedef almış. Ergenekon sanığına bu sözleri söyleyen Adil Serdar Saçan'ın, Ergenekon'la nasıl mücadele ettiği merak ediliyor.

“BİR TANE BİZDEN OLAN ADAM ONLARDAN 50 TANESİNİ HALLEDER”

Adil Serdar Saçan, Güler Kömürcü ile Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra iki defa görüşmüş. Adil Serdar Saçan, 15 Ocak 2008 tarihinde Ergenekon Terör Örgütü sanığı Güler Kömürcü'yü arıyor. Adil Serdar Saçan, Güler Kömürcü'ye, ülkenin hiçbir yere gidemeyeceğini belirterek, “Onların konuşmasına bakma sen, Bir tane bizden olan adam bunlardan 50 tanesini halleder. Bunlar köpek ya… Bunlar kim ya, bunlar köpek ya, para bunlardaymış, nerede para bunlarda olsun. Lan ölü adamın paraya ihtiyacı olmaz yani” demiş.

“AĞAÇLARDA SALLANMALAR VAR, AZ KALDI”

Adil Serdar Saçan, Ergenekon sanığına, (Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek) İspanya'dan türbana özgürlük diye bağırdığını belirterek, “Meclis'te türbanlı kadınlar için ayrı şey açılıyor. Nedir o, berber açılıyor. Kuaför açılıyor. Dün ben falan filan bu şekil gider ondan sonra bir bakarsın ağaçlarda sallanmalar var, az kaldı, çok az kaldı. Yani sabırları çok zorluyor bunlar, bir şey bilmiyorlar bak bunu ben sana daha önce de söylemiştim. Bunlar bir şeyi bilmiyorlar. Türk devletinin refleksif hareketlerini bilmiyorlar, hesaplamıyorlar. Türk devleti öyle basit bir devlet değildir. Bir gecede bütün her şey değişebilir” demiş. Adil Serdar Saçan, söz konusu görüşmeyi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Silahlar Şubesi Müdürlüğü'nden yapmış.

http://www.habervaktim.com/haber/35668/sacandan_hukumete_kustahlik.html

Haa KÜstaklik Oluo GerÇekler Vaybe Zaten Herkez KÜstah Akp En DoĞrusu

Haa KÜstaklik Oluo GerÇekler Vaybe Zaten Herkez KÜstah Akp En DoĞrusu

sen konuyu okumadın galiba..adam şrefsizlikten rüşvet ve işkenceden polis teşkilatından atılan bir eski polis eskisi.. adamını tanı öyle savun..sabah sabah yoruma bak..akp yi mi savunuyoruz burda..teröristi salıveren gözaltı durumunu konuşuyoruz ,niyete bak hizaya gel. kardeş....aman haa..biraz dikkat...:goz:

sen konuyu okumadın galiba..adam şrefsizlikten rüşvet ve işkenceden polis teşkilatından atılan bir eski polis eskisi.. adamını tanı öyle savun..sabah sabah yoruma bak..akp yi mi savunuyoruz burda..teröristi salıveren gözaltı durumunu konuşuyoruz ,niyete bak hizaya gel. kardeş....aman haa..biraz dikkat...:goz:

ZATEN AKP YE ZIT HERKEZ TERÖRİSTTİR HA ERGENEKON FALAN YALAN BE BAK AKP İÇİN NEZAMAN Bİ LAF Bİ BELGE ÇIKSA HEMEN GÖZALTILAR FALAN GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEK İÇİN

ZATEN AKP YE ZIT HERKEZ TERÖRİSTTİR HA ERGENEKON FALAN YALAN BE BAK AKP İÇİN NEZAMAN Bİ LAF Bİ BELGE ÇIKSA HEMEN GÖZALTILAR FALAN GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEK İÇİN

bende yorum yazdın sandım,meşgul etme kardeş,terör, darbe, baskı ,zulüm ,sindirme, işgal burnunuzun dibine gelse, dediğim dediksiniz..haber ,kaynak, bu,,,,varsa yalan diyorsan söyle..gerisi mahkemenin ve milletin vicdanının muhasebesinde,,sen hala savun başımıza çorap örenlerin bizi sömürenlerin icraatlarını.. bana akp deme akpli değilim,...bana ne akp den sen bu habere yorumun varsa yaz,yoksa teraneni kendine sakla..

bende yorum yazdın sandım,meşgul etme kardeş,terör, darbe, baskı ,zulüm ,sindirme, işgal burnunuzun dibine gelse, dediğim dediksiniz..haber ,kaynak, bu,,,,varsa yalan diyorsan söyle..gerisi mahkemenin ve milletin vicdanının muhasebesinde,,sen hala savun başımıza çorap örenlerin bizi sömürenlerin icraatlarını.. bana akp deme akpli değilim,...bana ne akp den sen bu habere yorumun varsa yaz,yoksa teraneni kendine sakla..

BEN SAKLICAM YERİ İYİ BİLİYORUM:hhmanD

€rd@ls10;3550289' Alıntı:
evet herkes görüşünü yazsın birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde:D

sende yaz dostum ordan akıl vereceğine..bak adamda yorum fikir diye bişey yok..kaybettiği şeyi saklayacak yer arıyormuş. açıktan yazsada görsek ..:)

fikri olmayanın yorumu ne ola ki..? boş heves ..bekliyoruz işte..

bu adamlar hükümet edenlerden daha şereflidir .en azından babalar gibi satmamışlar memleketi . hepsi paşa bilmem ne . güneydoğuda vatan için canını ortaya koyan insanlar . akp liler babalar gibi memleketi satmışlar anca

istediği gibi isteyenler çırpınsınlar . boşşş

akp de yolsuzluk din istismarı diz boyu .millet görüyor herseyi .

sende yaz dostum ordan akıl vereceğine..bak adamda yorum fikir diye bişey yok..kaybettiği şeyi saklayacak yer arıyormuş. açıktan yazsada görsek ..:)

fikri olmayanın yorumu ne ola ki..? boş heves ..bekliyoruz işte..

NEYSE BE SAHUR VAKTİ HADİ Bİ YORUMUM YOK BEN SİZE ANLATAMADIM BUNDAN SONRADA ANLAMASSINIZ ZATEN :hhmanD

bu adamlar hükümet edenlerden daha şereflidir .en azından babalar gibi satmamışlar memleketi . hepsi paşa bilmem ne . güneydoğuda vatan için canını ortaya koyan insanlar . akp liler babalar gibi memleketi satmışlar anca

aynı sözü sana da yazıyorum kardeş,,adam rüşvet ve işkenceden polislikten ihraç.... oku öyle gel..uykusu kaçan ,kadir gecesi karabasan tutan atlıyor :)ama fikir yok..gazete falanda okumuyorsunuz galiba. biraz gündem beyler bayanlar ,,lütfen gündem takibi yapalım..komiklik içinmi geliyosunuz serbest kürsüye anlamadım..

komiklik içinmi geliyosunuz serbest kürsüye anlamadım..

sen neyi anladın ki bunu anlıcaksın takıl sen kafana göre .

akp nin pisliğini anca bunları gündeme getirerek kapatıyosunuz .dürüstseniz deniz feneri ile ilgili haber açın

Loopused her topicin boş hersözün boş.

Adamlar çalıp çırpmış gelip burda onları savunuyorsun,bide ağlayacak halinize gülüyorsun.Aylardır esip gürleyen Tayyip bile bu yolsuzluklardan sonra 2 gündür tv lere cıkamıyor,
sense gelmiş burada geyik yapıyorsun.

Takım tutar gibi akp lisin bu belli.Siyasi,ekonomik olarak bilginde yok ama en azından hırsızlıgın kötü birşey oldugunu bilecek kadar aklın olması gerekir.
Güldürme kendini bu kadar..

Gündem yolsuzluk,yetim hakkı yiyenler.Bize deniz fenerinde kaybolan paralardan bahset...

:hhmanD

Helal olsun !
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar .

Boş Beleş konuşacağına Tayyip'in Ergenekon Safsatası adı altında , Tayyip faşizmi yaparak içeri tıktıklarına Her Türlü saçma sapan olayı yakıştıranlar , elbet Cezasını bulacaktır .

Tayyip dokunulmazlıkları Kaldır !
Yüce Divan seni bekliyor olacak !

fenere gel vatandaş fenere,
fenerdeki arıza ampulu yakar gibime geliyor :vur

tayyip gerçekten tarvama yaratmış sola..:) durmak yok yola devam diyelim napalım..zorla inadına akp li yapacaksınız..olsun ..:)) tşkrler.

Zaten DurduĞu Yok Durmak Yok YolsuzluĞa Devam

Geri