ofoking
New member
saç dökülmesini durdurmak için gereken iksirin tarifi (genetik dökülme dahil)
merhaba arkadaslar öncelikle geçmis olsun
saçi dökülen bi adamin morali bozulur. hatta psikolojisi de bozulur.
Bu yüzden yardim etmek istedim...
Gelelim önerilere...
Size bi sampuan önerisinde buluncam.
Sampuani kendiniz hazirliycaksiniz...
Sampuanin malzemeleri (4parça)
(1)***clear sampuan (ikili etki olan) üstünde yagli saçlara özel-besleyici lipid konpleksi + e vitamini yazan - bu sampuani alin 750ml.-marketlerde var
(2)***elidor -multivitaminli normal saçlar için - dogal özlü besleyici bakim kürü (7dogal öz) - bu sampuan görünümlü bakim yagini alin 250ml.-marketlerde var
(3)***eczaneden bepanthene ampul isteyin (e vitamin deposudur)saç için dediniz mi verirler.
(4)***çam terebentin (baharatçilardan aktarcilardan bulursunuz)...
malzemeler bu kadar basit
Iksirin hazirlanisi :
1-çam terebentinin kapagiyla 2 ölçek sampuana aktarin.
2-bakim yaginin kapagiyla 4 kapak sampuana aktarin.
3-bepanthene ampülden 3 tane kirip sampuana aktarin.
Not: Bu aktarmalar için sampuandan yeteri kadar bosaltip yer açin.
Tamamdir iksiriniz hazir.
Kullanilisi:
banyoya girer girmez saçlarinizi tamamen islatip bu sampuanla saçlarinizi köpürtüp beklemeye birakin yikandiktan sonra tahmini 15-20dk. sonra saçlarinizi durulayip tekrar sampuanla yikayip beklemeden durulayin.
Saçinizi havluyla yipratmadan kurulayin saç kurutma makinasi kullanmayin.
Sonuç:
Saçlariniz ihtiyaci olan herseyi almistir. yaglar ve vitaminlerden dolayi saglikli bi görünüm kazanir. Dökülme durur.
Diger öneriler:
1-Sigara içme.
2-saglikli beslen.
3-bu iksirini ömür boyu kullan
Önemli not :
*Sampuan markasi farkli seçilebilir. Test edilmis oldugu ve sürekli kullandigim için bunu önerdim.
Bakim yagi üretimi dursa bile içindekiler bölümünde bulunan 7 yagi yine aktarcilardan temin edebilir ve bunlari kendiniz karistirabilirsiniz
merhaba arkadaslar öncelikle geçmis olsun
saçi dökülen bi adamin morali bozulur. hatta psikolojisi de bozulur.
Bu yüzden yardim etmek istedim...
Gelelim önerilere...
Size bi sampuan önerisinde buluncam.
Sampuani kendiniz hazirliycaksiniz...
Sampuanin malzemeleri (4parça)
(1)***clear sampuan (ikili etki olan) üstünde yagli saçlara özel-besleyici lipid konpleksi + e vitamini yazan - bu sampuani alin 750ml.-marketlerde var
(2)***elidor -multivitaminli normal saçlar için - dogal özlü besleyici bakim kürü (7dogal öz) - bu sampuan görünümlü bakim yagini alin 250ml.-marketlerde var
(3)***eczaneden bepanthene ampul isteyin (e vitamin deposudur)saç için dediniz mi verirler.
(4)***çam terebentin (baharatçilardan aktarcilardan bulursunuz)...
malzemeler bu kadar basit
Iksirin hazirlanisi :
1-çam terebentinin kapagiyla 2 ölçek sampuana aktarin.
2-bakim yaginin kapagiyla 4 kapak sampuana aktarin.
3-bepanthene ampülden 3 tane kirip sampuana aktarin.
Not: Bu aktarmalar için sampuandan yeteri kadar bosaltip yer açin.
Tamamdir iksiriniz hazir.
Kullanilisi:
banyoya girer girmez saçlarinizi tamamen islatip bu sampuanla saçlarinizi köpürtüp beklemeye birakin yikandiktan sonra tahmini 15-20dk. sonra saçlarinizi durulayip tekrar sampuanla yikayip beklemeden durulayin.
Saçinizi havluyla yipratmadan kurulayin saç kurutma makinasi kullanmayin.
Sonuç:
Saçlariniz ihtiyaci olan herseyi almistir. yaglar ve vitaminlerden dolayi saglikli bi görünüm kazanir. Dökülme durur.
Diger öneriler:
1-Sigara içme.
2-saglikli beslen.
3-bu iksirini ömür boyu kullan
Önemli not :
*Sampuan markasi farkli seçilebilir. Test edilmis oldugu ve sürekli kullandigim için bunu önerdim.
Bakim yagi üretimi dursa bile içindekiler bölümünde bulunan 7 yagi yine aktarcilardan temin edebilir ve bunlari kendiniz karistirabilirsiniz