S-video/TV-out (NTSC/PAL) ne işe yarar??

Tv Ye Bağlamak İçin O Girişler

oraya bağlantını yap ekran karının ayarlarından çift ekranı seçip ikinci ekranın çözünürlüğünü ayarla

onun icin soyle bir cakallik bulmustum ben taaa 99 da hala ise yararmi bilmiyorum :(

scartlar var televizyon icin ustunde hem s-video hemde normal jak video ve ses aktarimi var s videodan normal jak a cevirip scart a giris yapiyorsun sonra ekstra bir s video kablosunu kesiyorsun devreyi tamamlamasi icin ve onu da scart in uzerine takiyorsun sonra goruntu renkleniyor ama biraz bozuk renkler tv de plazmaya baglanmasi gerekiyor sanirm :)

onun icin soyle bir cakallik bulmustum ben taaa 99 da hala ise yararmi bilmiyorum :(

scartlar var televizyon icin ustunde hem s-video hemde normal jak video ve ses aktarimi var s videodan normal jak a cevirip scart a giris yapiyorsun sonra ekstra bir s video kablosunu kesiyorsun devreyi tamamlamasi icin ve onu da scart in uzerine takiyorsun sonra goruntu renkleniyor ama biraz bozuk renkler tv de plazmaya baglanmasi gerekiyor sanirm :)

anlşamadım yaw:melek

acikcasi ekran karti driver' inizin display properties bolumunden,

tv' yi, ayrica ayarlari tanitmaniz ve ayar yapmaniz gerekecek

kolay gelsin

simdi olayi daha net sekilde anlatayim kesin cozum olurmu bilemem tabiki ama deneyelim..
once senin baglanti yaptigin sekli merak ettim direk s video dan alip mi gonderdin tv ye?
2. si ntsc pal ayarlarin dogrumu yani ntsc ise ntsc pal ise pal mi?
msn adresimi ekle anlatacaklarim biraz uzun istersen o sekilde yapalm?

Geri