S....o.....s Çok Acİl

yamakası

New member
Reaction score
0
değerli yöneticiler ,

şimdi bi haber aldım bazı sitelerin forum ve prog.download bölümleri kapanmış.böyle bişey bizimde başımızda olabilir mi?
ben gercekten duydum ve çok üzüldüm zira paylaşım namına bişey kalmayacak:(

insallah bu konu hakkında bilginiz vardır bu bizimde başımıza gelmez..

hiç sanmıyorum böyle birşey olamaz

gercekten olmuş inanmassan sana adresini vereyim sitenin prog. mp3 aklına gelebilecek bütün downloadları kaldırmışlar

öyleyse büyük bir sorun bu...

Arkadaşlar çok yakında maalesef böyle birşey diğer forumlarında başına geldiği gibi bizim başımıza da gelecek, çünkü hackhell in çok fazla üyesi var ve çok tanınan bir site, baskılar olacak ve kötü son... :( :( :( :)

Müzik Bölümümüz Dün kapandı Zaten Prog.dawnload bölümünüde kapatacaklarını sanmıyorum çünkü ücretli prog var ücretsiz program var ücretsiz ücretli gibi bir ayrım yapacaklarını sanmıyorum ..!

müzik bölümü kapandımı eyvah

warez olarak tanımlanan herşey kapanabilir . buna filmler de dahil . fakat programlar bölümünde sadece freeware programlar konabilir...

Valla müyap bizim radyoyuda kapatmaya çalıştı bir ara ama yemedi :) İnternet üzerinden yayın yapan bütün radyoları da kapatacaklarmış sanırım. Ellemedikleri şey kalmadı valla

ALLAH belalrını versin diyecem ama onlarda kendilerine göre haklıdır.

beni üzen sadece paylaşım ların son bulması ama içimden bi ses de

MİNARE NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN İMAM BİLDİĞİNİ OKUR DİYOR...

İNSALLAH YENİ ÇÖZÜMLER BULURUZ..

forumlar için kötü son yaklaşıormu??? :(:(

Böyle olursa sadece full programlar paylaşılabilir crack veya serial yasaklanır ki ben bunu hiç düşünemiyorum bile ama yine de pm ne güne duruyor oradan crack linklerini veya serialleri atarız..:D

walla başımıza gelirse kötü :'(

Lt hack ı kapadı açtık
mu-yap müziği kapadı ne olcak beli değil.
şimdi programlarda kapanırsa haimiz wahim..

Cree' Alıntı:
Müzik Bölümümüz Dün kapandı Zaten Prog.dawnload bölümünüde kapatacaklarını sanmıyorum çünkü ücretli prog var ücretsiz program var ücretsiz ücretli gibi bir ayrım yapacaklarını sanmıyorum ..!
bazı ucretli programlar bedavayada veriliyo cree . İnş bole birsey basımıza gelmez.
İşin iyice pokunu cıkrdılar yani .

azizbaba61' Alıntı:
Valla müyap bizim radyoyuda kapatmaya çalıştı bir ara ama yemedi :) İnternet üzerinden yayın yapan bütün radyoları da kapatacaklarmış sanırım. Ellemedikleri şey kalmadı valla

Ellemedikleri y.....larımız kaldı :eek: (töbe töbe) bakalım onlara ne kulp bulacaklar adultu da kapatırlarmı acep:D

hurafe onlar inanmayın..zekeriya beyaz açıklama yaptı..safsatadan ibaretmiş :D

D R a g o n' Alıntı:
Böyle olursa sadece full programlar paylaşılabilir crack veya serial yasaklanır ki ben bunu hiç düşünemiyorum bile ama yine de pm ne güne duruyor oradan crack linklerini veya serialleri atarız..:D

valla öyle saman altından nehir bile taşırız biz :D:D:D:D

Geri