S.a Laptopla Çatlama Oldu Acaba Fana Capslı Yardımcı OLun Bu konuda

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Arkadaşlar Bende Asus F3sc Laptopu Var Bu Asuslarda Normal Birşeymi Çatlama Oldu Sağ Alt Köşede Ve Düşünuyorum Bazı Yerlerde Okudum Fanın Hızlı Çalişmasına Ve Sicaklık Derecesının Yükselmesine Sebep Oluyomuş Sizce Gerçekten Mumkunmu Servise Yollayacam AmaOkul Var Laptopla Zaman Geçıyo Yazın Gondermeyı Düşünuyorum

Capsa Bakarsanız Acaba Fana Bu Şekılde Isındırmaya Yol Açarmı

Bu Konuda Bilgisi olan arkadaşlar olursa çok sevınırım saygılar

Rahat ol bunalım =) bir problem yaratacağını sanmıyorum uzun vadede servise gönderebilirsin tabiki ama okul bitene kadar idare edeceğinden eminim =)

Rahat ol bunalım =) bir problem yaratacağını sanmıyorum uzun vadede servise gönderebilirsin tabiki ama okul bitene kadar idare edeceğinden eminim =)

Saol Kardeşimö Ya Asus f3sc de normalmiş durup dururken oldu .
ya gondersem 1 aya gelmez bılgısayarsızda zaman geçmıyo evde :) tv bile yok o yuzden laptopuda açma kapamaya kullanıyorum ve ek klavyede kullanıyorum acaba fanda sorun olurmu dıye dusundum fan sıcaklığım 70-80 arası değişiyo.. kardeşim
artık hazirana kadar dayanacaz.

fan için kompresörle bir hava tut yeterli olacaktır 6 ay idare eder yani =)

o sıcaklık fazla çünkü =)

Şu Şekilde Fan Sıcaklıkları Bakarmısın Ama Acaba Asus F3sc Modellerindemi Böyle Kardeşim
Araştırdım Ama Bulamadım Bu Konuda Bilgi Caps Bakarsan Sıcaklık Dereceleri Boyle

GPU grafik işlemcisi core lerde çekirdekler kanka şuanlık bi problem yok taş gibi diyebilirim =)
ama bi hava tut malum üşümüştür tozlanmıştır yavrucak =)

ha şunu bileydin =)

unutmadan benim modluk başvurusunda 2 kere + vermişin yemezler =)
Vermemmi Aaaa Bı Kaç Gun Sonra Yıne Veririm 3 OLsun Solariz Görsün Diye Uğraşdım Bende Verdim Diye:=)
Hayırlı Olsun Donanimda Canını Alacam Bileydıin:))) Kardeşim
Hayırlı Olsun Zaten Eskidende Sevılıyodun Şimdide Sevılıyosun Oylamaya Bakınca

çok sorun çıkaracak birşey değil arda ya =) bende kullandım çatlak çatlak kaç ay sonra satmadan önce servise gönderdim değiştirdiler sattım =)

Ama Fani Neden Etkiler Dedin şimdi kafam karişti:( fanı etkilemesini anlamadım kardeşim
çatlak resimde oyle gozuktugune bakma çok yakından bakmadıktan sonra bellı olmuyo hatta?
bende okudugum bazı yerlerde oyle gordum ama fan olayını çozemedım . fan nerde o nerde havamı yapıyo :) yoksa vallah anlamadım

hazirana kadar götürür dai sen hava işini unutma yeterki.. başka bir problem çıkmaz merak etme =)

şimdilik sen bi laptop soğutucu alsan yeterli

Geri