Sınavlarla ilgili bi kaç sorum var bilgisi olan??

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bu sınav sistemleri bilmem neler değişti pek bilgim yok bunlarla ilgili araştırdım fakat pek bulamadım birincisi ben uzaktan eğitim okuyorum pazar günü üniverste sınava gircem seneye tercih yapsam hem uzaktan eğitim hem örgün eğitim okuyabilirmiyim sonuçta ben sadece sınavlara finallere gidiyorum.bide dgs sınavına girsem acaba örgün okuyabilirmiyim ama bu sene uzaktan eğitim bitmeyecek cevapları bilen varsa yardım etsin gözünü sevim kafam allak bullak bu sınavlardan dolayı :durdurun

Ben de bu sene gireceğim sınava tekrardan. Şuan da örgün okuyorum uzaktan da okumak istiyorum aynı anda. Aynı bölüm olmadığı sürece aöf ve örgün okuyabiliyorsun.

DGS ile geçiş içinde yalnızca aöf den önlisans diploması almak gerekiyormuş yani 2 senelik açık öğretim fakültesinde kayıtlı olanlar yararlanabiliyorlar. Eğer dört senelik isen yararlanamıyorsun, diye biliyorum.

Daha detaylı bilen arkadaşlar hatam varsa düzeltsinler

Ben de bu sene gireceğim sınava tekrardan. Şuan da örgün okuyorum uzaktan da okumak istiyorum aynı anda. Aynı bölüm olmadığı sürece aöf ve örgün okuyabiliyorsun.

DGS ile geçiş içinde yalnızca aöf den önlisans diploması almak gerekiyormuş yani 2 senelik açık öğretim fakültesinde kayıtlı olanlar yararlanabiliyorlar. Eğer dört senelik isen yararlanamıyorsun, diye biliyorum.

Daha detaylı bilen arkadaşlar hatam varsa düzeltsinler

soğal dostum ilgilendiğin için başka cevabı olan varmıdır ??

Geri