Sınırları zorlayan Kadınlar..!!(+16-17)

herseyin fazlası zarar kardesim bukadar abartmaya ne gerek var. ty 4 paylaşım

Bu ne yav. Her zaman doğallıktan yanayım. =)

dövme suyu geçirmiyor.
dolayısıyla hiç bir müslüman dövme yaptıramaz!

iğrenççç hiç hazzetmediğim bir konu...

dövme suyu geçirmiyor.
dolayısıyla hiç bir müslüman dövme yaptıramaz!

sanırım demek istediğin şey dövmeli birinin abdest alamaması. dinizde dövme kabul edilmiyor burası doğru Allahın yarattığı vücudumuzda değişiklik yaptığımız için yasaklanmıştır (yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler lütfen); ama suyu geçirmediği konusunda yanlışın var. dövme dış deri üzerinde bulunan bir madde değildir. deri altına uygun iğneler yardımıyla yapılan bir uygulamadır. yani dövme yapılan madde dış derimizin altında kalmaktadır. Abdest alınırken de kural dış derinin yıkanmasıdır. deri altının yıkanması gibi bir şey söz konusu değildir. dövmeli biri normal bir şekilde abdestini alabilir. dövme buna engel değildir.

dövmeci olasım geldi :)) güzlmiş tşkürlerr ..

juu6ib.jpg

bu kızdaki dövme nerede?

Çoğunu begendim ben ya!
Bazısı çok abartmış ama yine de yakışabiliyor anlaşılan!

valla bitane dövme yaptırdınmı gerisi geliyo valla bende bi ara dövmecide calısıtım o iğnenin acısını seven insanlar bile var simdi acı dedim ama yalnış anlasılmasın belli bölgelerde acı hisdeliyo her yerde deil tabi bence güzelbir olay bide dövme derinin altına yapıldığı için suyu gecirmeme gibi bi düsünce yalnış olur düsünsenize dövmeyi yaptırdınız suyu geçirmiyo derinizi yıkıyamıyosunuz o bölge 2 ay içinde çürür peki siz hiç gördünüzmü dövme yaptırdım suyu gecirmedi yıkıyamadığımdan derim cürüdü diyen biri imkansız göremezsinin yani neymiş suyu gecirmiyo diye bisey yokmuş ....

bunlarınki de çok abartı yaa

valla bitane dövme yaptırdınmı gerisi geliyo valla bende bi ara dövmecide calısıtım o iğnenin acısını seven insanlar bile var simdi acı dedim ama yalnış anlasılmasın belli bölgelerde acı hisdeliyo her yerde deil tabi bence güzelbir olay bide dövme derinin altına yapıldığı için suyu gecirmeme gibi bi düsünce yalnış olur düsünsenize dövmeyi yaptırdınız suyu geçirmiyo derinizi yıkıyamıyosunuz o bölge 2 ay içinde çürür peki siz hiç gördünüzmü dövme yaptırdım suyu gecirmedi yıkıyamadığımdan derim cürüdü diyen biri imkansız göremezsinin yani neymiş suyu gecirmiyo diye bisey yokmuş ....

dövme yaptirdigin yerin derisi cürümez arkadasim;yağlı bir boyanın altına su girmeyeceği gibi dövmeninde altına su girmeyecektir eğer elimiz veya vücüdumuzun herhangi bir yerinde krem veya ona benzer suyu geçirmeyecek bir madde varsa onları temizledikten sonra gusul veya abdest almamız gerekiyor.....Derinin altına işleyen dövme yağlı olması hasebiyle derinin üstünün yıkanmasına mani olmaktadır.Dolayısıyla güsül bu durumda caiz olmaz.Ancak:

Bu durum da deriyi tamamen soyamıyacağımıza göre,zarurete binaen gusul caizdir...lütfen bu ve bunun gibi konulari bilmeden sadece mantik yürüterek yazmiyalim,bilmeyen arkadaslarimizda senin yazdigin gibi dövmenin altina su gecmezse deri cürür,demekki su geciyormus diyerek dövme yaptirirsa bunun günahini vebalini alacaginin farkindamisin....herkese iyi forumlar....

Kimileri çok güzel duruyor ama bazıları tam bir iğrençlik abidesi :hhsopa

Geri