Sınıfta kalırmıyım ? Tek dersim 1

sinif98

New member
Reaction score
0
lise 3 e gidiyorum kimyam ilk dönem 1 di 2. dönemde 1 geldi.sadece kimyadan ortalamam 1 geliyor yani kısacası.

Karnemde bir tek kimyam 1 diğerleri 2-3 .. kalınırmı ?

Sınıfta kalırmıyım ? anadolu lisesine gidiyorum ?

valla lisede okuyan bir arkadaş daha sağlıklı cevap verecektir......

Ne lisemi
ben bitirebilisem 4. açıköğretim kaydımı yaptırdım :)
Vardır yardım edecek bir liseli

ortalaman 1.80i geçiyosa kalmıosun, ama mezun olmak için 2.00 ortalama gerekiyo, yok bu üni.deydi :D neticede ortalaman yeterli düzeydeyse geçiosun :D

bu kimyacı yüzünden delircem kimya 2 olsa ne güzel direk geçiom :mad:

1'ler üçü geçmedikçe sınıfta kalıyorsun..

Arkadaşın dediği gibi hocayı ikna et sözlüye girmeye çalış..

Sana en dogru cevabı zebani ninde dediği gibi hocan werir. . .
Ona sorman en dogrusu!!!

Kimyan 1'ise Kalmazsın Ayrıca Hocalara Sorsan Detaylı Bilgi Verirlerdi.

Kimya Senin Ana Dersin Bölüm Dersi Değilse Kalmazsın. 2. Dönem Ortalaman Bizim Lisede 2,50 den Yukarıda Olması Gerekti Herhalde.

Neyseki Bende Hiç Zayıf Yok Bugün Görsel Programlama'dan da 90 Felan Aldım Belki Teşekkür Bile Gelir :D

Ortalaman önemli . Ortalama 3.00 ve üstü ise geçersin , fakat 3.00 altında ise sorumlu geçersin ve mezun olasıya kadar o dersi vermek zorundasın ;) ...

kardeş ben de aynı durumdaym... rahat geçiyosn takma kafanı... ortalaman 2.50 yi geçiyosa rahat geçersin... geçen sene 6 zayıfm vardı benim... ortalamam 2.65ti... geçtim... yazın yapılan sınavlara da girmedim... :)

Ortalaman önemli . Ortalama 3.00 ve üstü ise geçersin , fakat 3.00 altında ise sorumlu geçersin ve mezun olasıya kadar o dersi vermek zorundasın ;) ...

yanlışın var... eğer ortalaman 2.50yi geçiyosa sorumlu olmadan rahatlkla geçiyosn... ama baraj derslerin 1 olamması lazım... ortalaman 3.00ın üstündeyse ve zayıf yoksa zaten teşekkür alıyosn...

aynı şey benim başımda da var eğer genel ortalaman 3,00 yada üstü ise o dersten muaf tutuluyorsun.. yani not yükseltme sınavlarına falan girmeden direk bir üst sınıfa geçiyorsun. arkadaşlar anadolu olduğu için ortalamanın 3,00 ı geçmesi lazım

Bursada Oturuyorsan Ders verebilirim :victory

zayıf olduğu zaman zorunluluk sınavlarına kalırsın ama kredin 101 mi 103 mü ne ise sınıfı geçersin ben böyle biliyorum

ortalaman 1.80i geçiyosa kalmıosun, ama mezun olmak için 2.00 ortalama gerekiyo, yok bu üni.deydi :D neticede ortalaman yeterli düzeydeyse geçiosun :D

1.80 kuralı üniversitesine göre değişir bizde 1.60 mesela
ayrıca çocuk bişey sormuş cevap ver post kasma

kardeş ben de aynı durumdaym... rahat geçiyosn takma kafanı... ortalaman 2.50 yi geçiyosa rahat geçersin... geçen sene 6 zayıfm vardı benim... ortalamam 2.65ti... geçtim... yazın yapılan sınavlara da girmedim... :)

yanlışın var... eğer ortalaman 2.50yi geçiyosa sorumlu olmadan rahatlkla geçiyosn... ama baraj derslerin 1 olamması lazım... ortalaman 3.00ın üstündeyse ve zayıf yoksa zaten teşekkür alıyosn...

3ün üstü düz liselerde teşekkür getirir anadoluda 3.50 üstü teşekkür getirir

ben de anadolu çıkışlıyım

ayrıca ben 3 sene önce mezun oldum bildiğim kadarıyla 2 üstü geçer ama o dersi vermek zorundasın ama hoca sana takammışsa veya sen hocayı deli edip zorla kalmadıysan bı konus halldersin merak etme

imkansız kalmazsın merak etme :D 3 tane birin warsa kalırsın 1 tane warsa seeye veerirsn

Geri