admiral
New member
- Reaction score
- 0

Aslan'ın hocası Terim, iki ezeli rakip arasındaki sorunlarla ilgili olarak bugünkü derbinin bir milat olabileceğini belirterek, “Tüm sıkıntıları sevgiyle çözebiliriz ama önce herkes kendi içini temizlesin” dedi.
Süper Kupa finali öncesi Aykut Kocaman’la birlikte basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, bugünkü derbinin ezeli rakipler arasındaki gerilimin sona ermesi açısından milat olabileceğini söyledi. Tüm sıkıntıları sevgiyle çözebileceklerine dikkat çeken tecrübeli hoca, “Oyuncuların, yöneticilerin elbirliği ile olur. Ama özellikle bu maçı fırsat bilmemek lazım. Sevginin olduğu yerde kötülük zaten olmaz. Ama önce herkes kendi içini temizleyecek. Empatiyi bu sene daha fazla yapmalıyız. Hiç dilemediğimiz kadar diliyorum böyle bir yılı” diye konuştu.
‘Transferler maç kazanmıyor’
Bir basın mensubunun sorusu üzerine, “Transferler maç kazanmıyor” ifadesini kullanan Terim, “Eğer çalışmaz, mücadele etmezseniz, ter dökmezseniz transferler bir şey ifade etmez. Biz eksik bölgelere oyuncu almaya çalıştık. Rakamları nasıl topluyorsunuz bilmiyorum ama 250 milyon Dolar’a varan bir tablo görüyorum. Bunun böyle olmadığını, ne kadar harcadığımızı maçlardan önce bir basın toplantısı düzenleyerek ifade ederiz” diye görüş bildirdi. Sadece Galatasaray ile Fenerbahçe’nin iddialı olacağı bir lig yaşanacağına inanmadığını da kaydeden Terim, “Diğer rakiplerimizin de bu yarışta olacağını düşünüyorum” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, her iki takım için de Süper Kupa finalinin zor bir başlangıç olacağını da sözlerine ekleyerek, “Fenerbahçe’nin de bir Avrupa serüveni var. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. Umarım hep birlikte mücadele ederiz” diye konuştu.