Sıfırdan tüm ayrıntılarıyla C programlama dili C++

hımmmmmmsss.... teşekkür butonu bu işe yarıyodu ya sen henüz kullanmasını bilmiyosun herhalde....

ilk deneyimin için bi tıkla bakalım ... ;-)

sağol arkadaşım iyi paylaşım.

hmm

askerasker85' Alıntı:
hımmmmmmsss.... teşekkür butonu bu işe yarıyodu ya sen henüz kullanmasını bilmiyosun herhalde....

ilk deneyimin için bi tıkla bakalım ... ;-)

butonun ne i$e yaradıgı gayet acık ortada.Ancak gercekten i$ime yarayacak bir$ey kar$ıma cıkarsa clicklemeyi du$unuyorum , ben payla$ımın icin te$ekkur ettim , takdir niteliginde.

Bu arada cernObil arkada$ımız da yanLı$ ki$iye te$ekkur etmi$.Bulgura giderken ewdeki pirincden oLmu$sun..

Saygılar.

eMeĞin iÇiN SaĞoL GeÇ oLDu aMa ;)

MetaLMAD' Alıntı:
butonun ne i$e yaradıgı gayet acık ortada.Ancak gercekten i$ime yarayacak bir$ey kar$ıma cıkarsa clicklemeyi du$unuyorum , ben payla$ımın icin te$ekkur ettim , takdir niteliginde.

Bu arada cernObil arkada$ımız da yanLı$ ki$iye te$ekkur etmi$.Bulgura giderken ewdeki pirincden oLmu$sun..

Saygılar.

vay bea siteyi gezdiğin 10 saat içinde kayda değer teşekkür edecek bi konu bulamadın demek...

teşekkürler

askerasker85' Alıntı:
vay bea siteyi gezdiğin 10 saat içinde kayda değer teşekkür edecek bi konu bulamadın demek...

Kayda deger konu ile te$ekkur edilecek konu farklı. bakmakla gormek arasındaki fark gibi.

Bu topic kayda deger oldugu icin postumu attım , we kendimce yukarda/guncel tuttulmasına yardımcı oldum.Fakat hedefin nedir henuz anlayabilmiş degilim.Laf yetiştirmek kimseye birşey kazandırmaz,buna harcayacagımız zamanı paylaşım icin harcayalım.uzatmanın alemi yok.iyi calışmalar.

neyse döküman yayınlamış arkadaş... teşekkürler tekrar... işine yarayanlar buyursun ok? MetalMAD amacı belli abi :)

emretunca kardeş.
linke tıklayacaksın. acılan sayfada asagıda free secenegine tıklayacaksın. tekrar bir sayfa acılacak. sayfanın en altlarında sag tarafta 30 yada 40 dan geri sayım baslayacak. bazen hiç saymaz:)
geri sayım bittikten sonra orada bir resim ve uzerinde J5K ya benzeyen 3 harfli bir yazı var . o resimdeki yazıları hemen yanında bulunan yere yazcaksın ve start download secenegine tıklıycaksın. bu kadar.:)

ilk seferde olmassa , geri don yine free ye tıkla . birkac kere deneyiwer.iyi $ansLAr

züpper miş buaralar banada bu lazımdı hoca php anlatırken c deyip duruyor bendede notlar yoktu sağolasın

bu dökümanın forum aralarında kalmaması için bu mesajı atıyorum gerçek te n çok güzel bir paylaşım.
teşekürler

Geri