Sıfır makyajlı Adriana

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
Dünyanın en etkileyici kadınlarının başında gelen Victoria’s Secret’ın ünlü Brezilyalı modeli Adriana Lima, geçen hafta yaptığı İstanbul ziyaretinde de yine kendisine hayran bıraktı

fft191_mf1694891.Jpeg

“Yok Böyle Dans” yarışması için Acun Ilıcalı’nın davetlisi olarak geçen cuma İstanbul’a gelen Lima, bant yayın olarak çekilen dans performansı öncesi provalara sıfır makyajla katıldı. Güzelliğinin yanı sıra sempatikliğiyle ilgi çeken Lima’nın performansı bu pazar ekrana gelecek. Acun Ilıcalı, geçen pazar canlı olarak ekrana getirmeyi planladığı yarışmanın ilk bölümünü Başbakan Tayyip Erdoğan’ın annesi vefat edince iptal etmiş, yarışma için gelen Lima’nın da çekimlerini bant olarak ekrana getirmeye karar vermişti.

adriana her halinle güzelsin..

Orj. bile güzel hatunun :)

:bow:bow:bow Bu hatun başka galaksiden

Makyajsız o kadar da güzel değil bence .. Fark var yani :)

yüz hatlari ve fizigi güzel : )

miraa adriana lima güzel bir kadın bıyıklarının olması onu çirkin değil daha çekici yapmış :p

miraa adriana lima güzel bir kadın bıyıklarının olması onu çirkin değil daha çekici yapmış :p

Bende güzel bir kadın olduğunu söyledim zaten ancak bu fotoğraf dikkatimi çekmişti ve sizinle paylaşmak istedim yani işi güzellik olan bi insanın bile bazen böyle halleri olabilir anlamında, sanırım yanlış anlaşıldım. :smile: Birde kadınlarda bıyıkla çekici olabileceğini ilk defa sende duydum :durdurun

Geri